Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ward: «Ενθουσιασμένος που θα φορέσω ξανά την φανέλα της Liverpool»

Ward: «Ενθουσιασμένος που θα φορέσω ξανά την φανέλα της Liverpool»

Μετά από μία άκρως εξαιρετική χρονιά στην Huddersfield και μία πολύ καλή προετοιμασία, συνοδευόμενη από έναν μικροτραυματισμό, ο Jurgen Klopp δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο παρά να κρατήσει τον Ward στην ομάδα. Και σήμερα αναμένεται να του δώσει το βάπτισμα του πυρός για την φετινή σεζόν. Τι έχει να μας πει ο Danny για την σημερινή μέρα;

«Είμαι εντάξει. Είχα ένα μικρό πρόβλημα στην προετοιμασία με την πλάτη, που με κράτησε εκτός για δέκα μέρες. Αλλά από τότε προπονούμαι κανονικά και περίμενα την ευκαιρία μου. Δεν έχω παίξει σε επίσημο παιχνίδι από το Wembley (σ.σ. Εννοεί τον τελικό των Play-Off της Championship εναντίον της Reading) οπότε είμαι ενθουσιασμένος. Και είμαι ενθουσιασμένος που θα φορέσω την φανέλα της Liverpool μετά από τόσο καιρό.» 

Όταν ρωτήθηκε για το τι πρέπει να κάνει για να ξεχωρίσει στο σημερινό παιχνίδι, αυτός απάντησε:

«Πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος. Με τον τρόπο που παίζουμε, κρατάμε για αρκετή ώρα την μπάλα και μπορεί να μην εμπλακείς στο παιχνίδι για μερικά λεπτά. Πρέπει να σιγουρέψεις ότι οργανώνεις την άμυνα και να είσαι σε επιφυλακή για κάθε πιθανό κίνδυνο. Είναι σημαντικό να είσαι σίγουρος ότι και οι τέσσερις μπροστά σου κάνουν την δουλειά τους και να τους μιλάς για ενενήντα λεπτά.» ήταν τα λόγια του Ουαλού τερματοφύλακα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com