Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Γράφουν για Upamecano οι Γερμανοί

Γράφουν για Upamecano οι Γερμανοί

Τα αμυντικά κενά της Liverpool είναι κάτι παραπάνω από προφανή, και ήδη άρχισε ο χορός στον τύπο και για άλλα ονόματα πέρα του Van Dijk. Ένα από αυτά που έσκασαν είναι του 18χρονου στόπερ της RB Leipzig, Dayot Upamecano.

Η Mirror, η οποία αναμεταδίδει το δημοσίευμα της Bild, γράφει πως η Liverpool παρακολουθεί τον νεαρό Γάλλο στόπερ από τότε που πήρε μετεγγραφή από την RB Salzburg στην άλλη Red Bull. Ομως στην πραγματικότητα οι φήμες λένε πως η Liverpool παρακολουθεί από πιο νωρίς την εξέλιξη του παίκτη, απλά δεν επενέβη γιατί θεωρούνταν φυσιολογική η εξέλιξη της υπόθεσης, δηλαδή να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του πηγαίνοντας στην Γερμανία.

Ο νεαρός Γάλλος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, ωστόσο στην Leipzig χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά ως κεντρικός αμυντικός, με τα στατιστικά στοιχεία του να μοιάζουν άκρως ελκυστικά. Συγκεκριμένα, μέχρι τώρα στην χρόνια που διανύουμε, έχει χάσει την μπάλα μόλις έξι φορές, λιγότερο από κάθε άλλον παίκτη της ομάδας του, ενώ δεν έχει κάνει ούτε ένα φάουλ. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι soft αμυντικός.

Εν πάση περιπτώσει, είναι νωρίς ακόμα για οποιαδήποτε κουβέντα γύρω από την περίπτωση, πόσω μάλλον για πιθανή επιβεβαίωση φημών ή όχι. Αυτό που ισχύει είναι ότι η Λειψία σκοπεύει να του κάνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, με ρήτρα 100 εκατομμυρίων ευρώ. Οποιαδήποτε κουβέντα-φήμη ίσως γίνει μετά από την απόφαση του παίκτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com