Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wilson λαμπρός την οδηγεί! (vid)

Wilson λαμπρός την οδηγεί! (vid)

Mε έναν εξαιρετικό Harry Wilson, η U23 του συλλόγου πήρε τη νίκη με 2-0 επί της West Ham, στο εκτός έδρας παιχνίδι που διεξήχθη στα πλαίσια της Premier League 2 στο Chigwell Construction Stadium του Ντάγκεναμ. Oι νεαροί Reds έχουν το απόλυτο νικών στην Premier League 2 και με το 5 στα 5 βρίσκονται μόνοι πρώτοι στη σχετική βαθμολογία!

Η ομάδα του Neil Critchley μπορεί να μην είχε τον Danny Ings, ο οποίος ίσως στο αποψινό παιχνίδι με τη Leicester για το Carabao Cup να κάνει την επιστροφή του, όμως ο Harry Wilson δείχνει να επιστρέφει στις υψηλές πτήσεις! Ο αρχηγός της U23 σκόραρε δυο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 25λεπτο του αγώνα, τα οποία διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα για μία Liverpool που είχε ευκαιρίες και για ακόμα περισσότερα τέρματα. Οι Hammers προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, όμως οι προσπάθειές τους βρήκαν απέναντι τον Kamil Grabara. με τον Πολωνό τερματοφύλακα να αποκρούει ένα πέναλτι, από το οποίο και έπειτα η ομάδα του Λονδίνου δεν επανέκαμψε ποτέ.

Η Liverpool έτσι συνεχίζει με 15 βαθμούς να βρίσκεται ένα τρίποντο μακριά από τη δεύτερη Arsenal, ενώ την Παρασκευή βράδυ θα υποδεχθεί στο Anfield την ομάδα της Tottenham.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com