Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή Ings με Leicester;

Επιστροφή Ings με Leicester;

Νεότερα για την εξέλιξη της προσπάθειας του Danny Ings να επανέλθει μετά από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του, μας έδωσε ο προπονητής της U23, Neil Critchley. Ο Ings αποχώρησε στο ημίχρονο του τελευταίου παιχνιδιού της U23 απέναντι στην Manchester City για προληπτικούς λόγους και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι εναντίον της West Ham United. Εκτός κι αν…

«Θα ήμασταν ενθουσιασμένοι αν τον έχουμε στην διάθεσή μας, αλλά αν δεν τον έχουμε, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι στην πρώτη ομάδα, κάτι που θα είναι εξίσου φανταστικό. Εάν μπορούμε να τον βοηθήσουμε και να τον φέρουμε πιο κοντά στην πρώτη ομάδα, τότε θα ήταν χαρά μας να τον δώσουμε, επειδή είναι τρομερός από την μέρα που ήρθε σε εμάς. Είναι παράδειγμα επαγγελματία και όλοι θέλουμε το καλύτερο για εκείνον!»

Έτσι, ο Ings συγκεντρώνει πιθανότητες για επιστροφή στην πρώτη ομάδα, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Leicester. Έχει τις πιθανότητες του σαν σενάριο, όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αν θα πάρει από τώρα τον Ings στην πρώτη ομάδα, έστω και για το Carabao Cup. Στην συνέχεια, ο Neil Critchley ανέφερε πως βγήκε για προληπτικούς λόγους, ενώ επανέλαβε την πιθανότητα να πάει στο Leicester για την πρώτη ομάδα. Να υπενθυμίσουμε πως ο Danny κάνει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα του Jurgen Klopp.

Επιστροφή στα σκαριά, λοιπόν; Ίδωμεν…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com