Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Dyche για τις αμυντικές αδυναμίες της Liverpool

Ο Dyche για τις αμυντικές αδυναμίες της Liverpool

Όπως και η pre-match conference, έτσι και μετά το παιχνίδι στη συνέντευξη τύπου του προπονητή της Burnley είχε ένα κομμάτι όπου αναφερόταν στην ομάδα μας.

Για του λόγου το αληθές, το συγκεκριμένο απόσπασμα των δηλώσεων του Sean Dyche είναι το εξής:

«Το πλάνο μας δεν ήταν να έρθουμε εδώ και να έχουμε την κατοχή της μπάλας όλο το απόγευμα – δεν πρόκειται να συμβεί αυτό.»

«Γνωρίζεις ότι η Liverpool θα κάνει κάποιες προσπάθειες (για γκολ), όμως αν τους κρατήσεις τόσο μακριά όσο τους κρατήσαμε εμείς, σε απόσταση από το τέρμα, τα στατιστικά λένε ότι ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να σκοράρεις από τα τριάντα μέτρα απ’ότι μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Νομίζω ότι αυτό το κάναμε καλά σήμερα.»

«Ο σχηματισμός μας ήταν καλός, το αμυντικό μας κομμάτι ήταν εξαιρετικό, εκτός από τη φάση του γκολ τους, όπου πιαστήκαμε να έχουμε μεγάλο πλάτος αμυντικά μετά από μία μεγάλη μπαλιά (αυτή από την οποία ξεκίνησε το γκολ του Salah), μα τι ειρωνεία, έτσι; Νομίζω ότι η άμυνά μας ήταν εξαιρετική.»

Αποτέλεσμα εικόνας για sean dyche klopp

Για το πολυσυζητημένο θέμα της αντιμετώπισης των στημένων φάσεων από την άμυνα της Liverpool, ο Dyche δήλωσε:

«Όλοι σου λένε ότι περνάνε δύσκολες στιγμές με τα στημένα. Αισθανθήκαμε ότι θα μπορούσε να είναι σημαντικό αυτό.»

«Έτσι έγινε. Είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες από στημένες φάσεις, οπότε ήταν σωστή η απόφασή μας να πάρουμε σοβαρά αυτόν τον παράγοντα όσο προετοιμαζόμασταν για το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι. Προσπαθήσουμε να το κάνουμε άβολο για αυτούς επειδή δεν πρόκειται να τους βγάλεις εκτός ρυθμού.»

«Σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να είναι ένας αδύναμος κρίκος τους, αν τους χτυπούσαμε στη θέση του δεξιού αμυντικού», δήλωσε κλείνοντας ο προπονητής των Clarets, εννοώντας με αυτή του την τελευταία τοποθέτηση τις δύο ευκαιρίες από corner που δημιούργησε η Burnley, που αμφότερες έγιναν στο δεύτερο δοκάρι.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com