Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο πλευρό της Liverpool o Big Sam για Mane!

Στο πλευρό της Liverpool o Big Sam για Mane!

Κι όμως… Ένα απρόσμενο στήριγμα βρήκε η ομάδα μας (και o Sadio Mane φυσικά) στο πρόσωπο του Sam Allardyce!

O έμπειρος προπονητής εξέφρασε τη διαφωνία του για την αποβολή του Σενεγαλέζου στην -περιβόητη πλέον- φάση της σύγκρουσής του με τον τερματοφύλακα της Manchester City, Ederson.

Τα λόγια του ‘Βig Sam’ στο Monday Night Football του Sky Sports ήταν τα εξής:

«Είχε (ο Mane) πρόθεση να τον τραυματίσει; Δεν είχε.»

«Απλά πήγαινε για τη μπάλα, οφείλει να πηγαίνει για τη μπάλα και μπορεί να τη διεκδικήσει μόνο με το πόδι. Δε μπορεί να πάει με το κεφάλι και δε μπορεί να δει τον τερματοφύλακα.»

«Υπό το γράμμα του νόμου, είναι κόκκινη κάρτα όμως νομίζω ότι αυτό είναι λάθος (το να λαμβάνει ένας διαιτητής μόνο το γράμμα του νόμου). Δε νομίζω ότι ένας παίκτης πρέπει να αποβάλλεται όταν δεν έχει πρόθεση να τραυματίσει τον αντίπαλό του.»

«Ίσως επειδή ο διαιτητής είδε τον τερματοφύλακα τραυματισμένο ξύπνησε μέσα του η ανθρώπινη πλευρά. Αυτό διαμόρφωσε υποσυνείδητα την απόφασή του. Αν ο τερματοφύλακας είχε σηκωθεί, θα είχε δώσει κίτρινη κάρτα.»

Αποτέλεσμα εικόνας για sadio mane matt ritchie

Τέλος, ο Allardyce συνέκρινε τη φάση της αποβολής του Sadio με εκείνη του Matt Ritchie και του Alfie Mawson στο παιχνίδι Swansea-Newcastle, στην οποία ο παίκτης της ομάδας του Rafa Benitez τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα:

«Είναι ίδια φάση με αυτή του Mane. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Mawson βλέπει το πόδι του αντιπάλου να έρχεται κατά πάνω του και προστατεύει το κεφάλι του», δήλωσε κλείνοντας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com