Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Garcia: «Καιρός να επιστρέψουν τα τρόπαια στη Liverpool!»

Garcia: «Καιρός να επιστρέψουν τα τρόπαια στη Liverpool!»

Ο αγαπητός στους φίλους των Reds Luis Garcia δήλωσε ότι είναι η ώρα για την ομάδα του Γερμανού να αποδώσει στα επίπεδά της στο Champions League και να γυρίσει στους τίτλους.

Οι δηλώσεις του ανθρώπου που πέτυχε το περίφημο γκολ-φάντασμα ήταν οι εξής:

«Νομίζω ότι αυτή πρέπει να είναι η σεζόν του (του Klopp). Είναι στην ομάδα σχεδόν δύο χρόνια. Έχει προσπαθήσει να χτίσει μία ομάδα παρόμοια με αυτή που είχε χτίσει στη Γερμανία, και αυτή πρέπει να είναι η σεζόν που τα τρόπαια θα επιστρέψουν στην ομάδα. Νομίζω ότι κάνει καλή δουλειά. Έχει φέρει ορισμένους από τους παίκτες που ήθελε. Τώρα είναι η ώρα του να δείξει ότι η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε.»

Σε ερώτηση αν είναι νωρίς για τον Γερμανό να επαναλάβει τις επιτυχίες των Bob Paisley, Joe Fagan και Rafa Benitez, οι οποίοι κατέκτησαν το Champions League ως προπονητές της Liverpool, ο Garcia απάντησε:

«Εξαρτάται. Αν παρατηρήσεις τους παίκτες και τις επιδόσεις τους σε κάποια παιχνίδια, μπορείς να πεις ‘γιατί’ όχι;»

«Όταν ήμουν εκεί, κανείς στην Ευρώπη δεν ήξερε πολλά για μας πριν φτάσουμε στον τελικό του 2005. Όλοι έμειναν έκπληκτοι, όμως νομίζω ότι η τωρινή ομάδα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που είχαμε τότε.»

Αποτέλεσμα εικόνας για luis garcia liverpool

Για τον Coutinho και τη γνωστή υπόθεση του καλοκαιριού, ο Luis δήλωσε ότι:

«Η Liverpool από την πρώτη στιγμή παρουσιαζόταν απρόθυμη να τον πουλήσει.»

«Ήταν παίκτης-κλειδί για την ομάδα τις τελευταίες σεζόν, και σε μία σεζόν με τόσες υποχρεώσεις είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να κρατά παίκτες σαν αυτόν.»

«Δεν έχουν υπάρξει πολλές ομάδες που να είναι ικανές να ‘ρίξουν χυλόπιτα’ στη Barcelona.»

«Επίσης το παιδί (ο Coutinho) φέρθηκε φανταστικά. Δεν έχει βγει να πει το παραμικρό, συνεπώς πρέπει να του δώσουμε τεράστιο έπαινο.»

«Οι παίκτες πάντα θέλουν να βελτιώνονται, να αποδίδουν καλύτερα. Στη Liverpool έχουν δει τον Luis Suarez και τον Fernando Torres να φεύγουν για να προσπαθήσουν να κερδίσουν πράγματα.»

«Αυτή τη φορά ήταν ο Coutinho, επειδή ήταν τόσο καλός για μερικά χρόνια.»

«Όμως ήταν πολύ σημαντικό που δε βγήκε να μιλήσει για όλα αυτά – ειδικά την περίοδο που οι οπαδοί ήταν ανήσυχοι.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com