Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Jenas: «Ο Coutinho μπορεί να πάρει τη θέση του Salah»

Jenas: «Ο Coutinho μπορεί να πάρει τη θέση του Salah»

Ο πρώην μέσος των Newcastle United και Tottenham Hotspur και νυν σχολιαστής για το BT Sport, Jermaine Jenas, σε δήλωσή του στην εκπομπή Radio 5 Live στην οποία ήταν καλεσμένος, πως μετά την απογοητευτική του εμφάνιση το περασμένο Σάββατο στο Etihad, ο Mohamed Salah μπορεί να χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα, ειδικά τώρα που ο Philippe Coutinho επέστρεψε στις προπονήσεις.

«Μπορεί μέχρι στιγμής να είναι καταπληκτικός, αλλά θα συνεχίσει να είναι βασικός όταν θα είναι διαθέσιμος ο Coutinho; Υπάρχει και ο Lallana που θα επιστρέψει σε λίγους μήνες».

Αν και έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με την Manchester City, ο Βραζιλιάνος θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Sevilla, για την φάση των ομίλων του Champions League.

O Jenas πιστεύει πως ο Coutinho μπορεί να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Mane στα δεξιά, καθώς η ποινή του δεν ισχύει για Ευρωπαϊκούς αγώνες. Το πιθανότερο όμως είναι ο Coutinho να μεταφερθεί πίσω στην τριάδα του κέντρου και να είναι ο Georginio Wijnaldum αυτός που θα χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της ομάδας

Η Liverpool πρέπει να ανακάμψει άμεσα μετά το κάζο του Σαββάτου στο Etihad και η επιστροφή του «Μάγου» στην ενδεκάδα να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα, αλλά και να κάνει τον Ολλανδό να παλέψει σκληρότερα για να ξαναβρεθεί στους βασικούς, καθώς μέχρι στιγμής κάνει άσχημη σεζόν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com