Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Λάθος του Klopp το rotation!»

Carragher: «Λάθος του Klopp το rotation!»

Τις παρατηρήσεις του σχετικά με τον τρόπο με το αμυντικό rotation που επέλεξε να κάνει o Jurgen Klopp στο παιχνίδι του Etihad έκανε ο Jamie Carragher.

Ο θρύλος των Reds στάθηκε στη χρησιμοποίηση του Klavan αντί του Lovren από τον Klopp, εκφέροντας την άποψη ότι εφόσον ο Κροάτης έχει επιλεγεί ως μόνιμος βασικός, δεν υπήρχε λόγος να μην αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι.

«Γνωρίζω ότι ο Lovren δεν ήταν στο 100%, όμως όταν είσαι (βασικός) κεντρικός αμυντικός πρέπει να παίζεις 40 με 50 παιχνίδια ανά σεζόν», είπε στην post-match ανάλυση του Sky Sports.

Αποτέλεσμα εικόνας για jamie carragher klopp

«Πρέπει να βγεις και να παίξεις. Δε θα είσαι 100% υγιής όλη την ώρα. Είναι εκτός έδρας παιχνίδι με τη Manchester City, οφείλεις να παίξεις.»

«Δε λέω ότι είναι ευθύνη του Klavan που η Liverpool είχε αυτό το αποτέλεσμα, όμως δεν είναι στο επίπεδο του Lovren και του Matip.»

«Είναι σε χαμηλότερο επίπεδο, γι’ αυτό και είναι η τρίτη επιλογή. Όμως δεν είναι (για τον Klavan) μία μάχη για να γίνει βασικός, ξέρει ποιοι είναι οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com