Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σοκαρισμένος ο Sadio»

Klopp: «Σοκαρισμένος ο Sadio»

Για την φάση της κόκκινης κάρτας του Sadio Mane μίλησε ο Jurgen Klopp, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Manchester City, στην οποία οι Reds υπέστησαν βαριά ήττα με 5-0. Ο Sadio Mane αποβλήθηκε στο 38 λεπτό, με το σκορ στο 1-0, με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Ederson, κάρτα που θα του στοιχίσει μέχρι και τρεις αγωνιστικές. Και ο Klopp στάθηκε σε αυτήν φάση, η οποία άλλαξε την φύση του αγώνα.

«Ήταν ένα ατύχημα» είπε ο Klopp για την αποβολή. «Μία πολύ άτυχη περίσταση. Φυσικά ξέρω ότι όλοι γνωρίζουν πως ο Sadio δεν είδε τον τερματοφύλακα δεν κοίταξε ούτε για ένα δευτερόλεπτο που βρισκόταν εκείνος και απλώς ήθελε να βρει την μπάλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τότε αυτό συνέβη και ήρθε η κόκκινη κάρτα και δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Ελπίζω να είναι καλά ο τερματοφύλακας. Στην αρχή φαινόταν σοβαρό όμως μετά τον είδα στην φυσούνα, οπότε ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό»

«Ο Sadio είναι πολύ, πολύ, πολύ ενοχλημένος. Δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε, ήταν σοκαρισμένος από την κατάσταση και είμαι σίγουρος και από την απόφαση γιατί δεν πίστευε ότι ήταν κόκκινη. Αν το πόδι δεν βρίσκεται εκεί που είναι το πόδι, μπορεί να έλεγε κανείς ότι ήταν και φάουλ από τον τερματοφύλακα. Τι να πω; Στο τέλος είναι μία κόκκινη κάρτα και είμαι σίγουρος ότι αρκετός κόσμος θα βρει αρκετούς λόγους για να την υποστηρίξει ως απόφαση και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Προφανώς και άλλαξε όλον τον αγώνα» κατέληξε ο προπονητής της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com