Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ‘Έτοιμος να αντιμετωπίσει τους καλύτερους ο Woodburn!’

‘Έτοιμος να αντιμετωπίσει τους καλύτερους ο Woodburn!’

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, Chris Coleman, και ο Ben Davies της Totenham αναφέρθηκαν με πολύ καλά λόγια στο άτομο του Ben Woodburn.

Οι δηλώσεις του Coleman για τον Ben ήταν οι εξής:

«Είναι θέμα του Jurgen Klopp το πόσο συχνά θα βρίσκεται στην πρώτη ομάδα. Όπως έχουμε δει, είναι ένας λαμπρός νέος παίκτης.»

«Ο Jurgen ένιωσε ότι ήταν σχετικά νωρίς για τον Ben (να κληθεί στην εθνική ανδρών της Ουαλίας), όμως όλοι έχουμε τη γνώμη μας, κάτι που είναι πολύ καλό για το ποδόσφαιρο.»

«Ένιωσα ότι αν ήταν στην πρώτη ομάδα της Liverpool και είχε σκοράρει αυτό το εξαιρετικό γκολ στο ντεμπούτο του μπροστά στο Kop, αυτό θα σήμαινε ότι είναι έτοιμος.»

Αποτέλεσμα εικόνας για ben woodburn wales goal

«Γνωρίζουμε ότι ο Ben έχει την ικανότητα να ‘ανοίξει’ μία άμυνα, όμως πρέπει να τον προστατεύουμε και να τον καθοδηγούμε, και ως εκ τούτου δεν ήταν βασικός στο παιχνίδι με τη Μολδαβία.»

«Έχει συνηθίσει να δουλεύει με πολύ καλούς αμυντικούς καθημερινά στη Liverpool, όμως τίποτα εκεί έξω δε σε προετοιμάζει για ένα παιχνίδι 90 λεπτών, είναι τελείως διαφορετικό αυτό.»

«Είναι πολύ νέος και πρέπει να τον εξελίσσουμε αργά, εκτός αν δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.»

Στις 15 του επόμενου μήνα ο Woodburn ενηλικιώνεται, και η Liverpool θα τον ανταμείψει με νέο συμβόλαιο για την πρόοδό του.

Ο Ben Davies δεν είναι ο μόνος συμπαίκτης του Ben στην εθνική Ουαλίας που έχει εντυπωσιαστεί μαζί του:

«Δεν τον κάλεσα εγώ στην εθνική ομάδα προφανώς, όμως νομίζω ότι είναι κορυφαίος παίκτης.»

«Για μένα, τα κατορθώματά του τις δύο φορές που αγωνίστηκε μαζί μας δείχνουν ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τους καλύτερους. Μπορεί να ασκήσει επίδραση σε οποιοδήποτε παιχνίδι και να τον βάλεις. Έχει αλλάξει τα (δύο τελευταία) παιχνίδια.»

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com