Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Έφτασα κοντά όσο κανείς στο πρωτάθλημα!»

Rodgers: «Έφτασα κοντά όσο κανείς στο πρωτάθλημα!»

Ο Brendan Rodgers μίλησε για την πυρετώδη περίοδο της θητείας του στη Liverpool, και αναφέρθηκε ειδικά στη σεζόν 2013-2014.

Μιλώντας σε μία εκδήλωση που διοργανώθηκε με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για το Northern Ireland Hospice, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα του οποίου είναι πρεσβευτής, ο νυν προπονητής της Celtic (με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι) δήλωσε σχετικά με την καριέρα του στην ομάδα μας τα εξής:

«Όταν έφυγα από τη Liverpool χρειαζόμουν ένα διάλειμμα. Ήταν τόσο έντονη εμπειρία. Μετακομίσαμε στο Λονδίνο απλά και μόνο για να αποστασιοποιηθούμε από όλο αυτό.»

«Μου έγιναν προσφορές από την Αγγλία και μερικές από την Κίνα, όπου τα χρήματα ήταν πολύ καλά, και αυτό είναι δελεαστικό για ένα αγόρι από τη Βόρεια Ιρλανδία.»

Αποτέλεσμα εικόνας για brendan rodgers liverpool

«Όμως είχα μόλις βγει έξω από ένα από τα μεγαλύτερα ιδρύματα στον κόσμο (εννοεί την Premier League), και έπρεπε να βρω ξανά αυτή την πίεση. Αυτή που έχω τώρα.» (στη Celtic)

«Με τη Liverpool μπορείς να παίξεις εκτός έδρας και να φέρεις ισοπαλία, και αυτό να είναι ΟΚ. Όμως στη Celtic πρέπει να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Είναι διαφορετικό είδος πίεσης.»

«Έφτασα κοντά όσο κανένας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκείνη η σεζόν, με τους οπαδούς, ήταν ξεχωριστή.»

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com