Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μπορεί να γίνει σπουδαίος ο Woodburn, δηλώνει ο Coleman!

Μπορεί να γίνει σπουδαίος ο Woodburn, δηλώνει ο Coleman!

Ο Chris Coleman εξύμνησε τον Ben Woodburn, εξ αφορμής του χθεσινού ονειρεμένου ντεμπούτου του πιτσιρικά με την εθνική ομάδα της Ουαλίας, στο οποίο μάλιστα σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ σε βάρος της Αυστρίας.

Ο Ben πέρασε αλλαγή στο 69ο λεπτό, και πέντε λεπτά αργότερα είχε πετύχει το γκολ που έδωσε τη νίκη στους Ουαλούς, σε μία βραδιά που μάλλον θύμισε εκείνο το παιχνίδι του League Cup (EFL Cup τότε) στο Anfield με τη Leeds United, στο οποίο έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Liverpool.

Λογικό ήταν λοιπόν μετά από όλα αυτά, ο προπονητής του στην εθνική Ουαλίας να αναφερθεί με καλά λόγια σε αυτόν:

«Έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει ένας εξαιρετικός παίκτης», δήλωσε ο Coleman στο BBC.

«Έκανε ένα καλό ξεκίνημα. Δε μου αρέσει να λέω πολλά για τους νεαρούς παίκτες. Ποδοσφαιριστές όπως οι George και Jon Williams είναι καλά παραδείγματα, είναι ακόμα νέοι και έχουν ακόμα πολύ ποδόσφαιρο να παίξουν.»

«Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να σταθείς σε αυτή τη βιομηχανία (του ποδοσφαίρου). Ο Ben γνωρίζει πόση δουλειά τον περιμένει.»

Αποτέλεσμα εικόνας για chris coleman ben woodburn

Για τη σημασία που είχε η χθεσινή νύχτα για τον Woodburn, ο Coleman ανέφερε ότι:

«Είναι από αυτές τις νύχτες που σου μένουν. Ήταν ένας θαυμάσιος τρόπος για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο Ben είναι νέος, άλλα έχουμε δει αρκετά (από αυτόν). Δεν τον ανακαλύψαμε τώρα, τον είχαμε ήδη μερικά χρόνια στο σύστημά μας.»

«Δεν έχω καμία ανησυχία για αυτόν. Το θέμα χθες δεν ήταν μόνο το γκολ που έβαλε, ήταν όλο το παιχνίδι που έκανε, και η ευφυΐα του επίσης. Είναι ψύχραιμος.»

«Το κρίσιμο τεστ είναι όταν όταν έρχεται η ώρα να δείξεις ποιος είσαι, πρώτα στην προπόνηση, μετά στο πώς χειρίζεσαι το ντεμπούτο σου. Αυτό (Ο Ben) το έχει κάνει με τον καλύτερο τρόπο.»

«Έχει πολλά να κάνει ακόμα. Όμως με την πείρα που έχουμε, έχουμε δει ότι είναι ικανός να κάνει διαφορά σε αυτό το επίπεδο.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com