Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σήμερα η απόφαση για Oxlade-Chamberlain

Σήμερα η απόφαση για Oxlade-Chamberlain

Η Liverpool αναμένεται να λάβει σήμερα τη απόφαση της για το αν θα κινηθεί για τον Alex Oxlade-Chamberlain. Ο Άγγλος μέσος απέρριψε την προοπτική της Chelsea, η οποία θα έδινε 40 εκατομμύρια λίρες για την απόκτησή του στην Arsenal, καθώς θέλει να αγωνιστεί μόνο για την Liverpool.

Αυτή είναι η θέληση του ποδοσφαιριστή. Η Liverpool βλέπει την περίπτωσή του ως εναλλακτική του Lemar· και με την κρίσιμη μέρα για την υπόθεση του Γάλλου να αποτελεί την σημερινή, η απόφαση για το αν θα κινηθεί για τον Ox θα ληφθεί σήμερα, ως λογική συνέχεια της προσπάθειας να ενισχυθεί η Liverpool στην μεσαία γραμμή.

Από την άλλη, ο Ox απέρριψε την Chelsea διότι η ομάδα του Λονδίνου σκόπευε να τον χρησιμοποιήσει ως φουλ μπακ. Το πλάνο του Klopp για τον παίκτη τον πείθει περισσότερο, καθώς επιθυμεί να αγωνιστεί στο κέντρο και όχι στα πλάγια ως μπακ.

Ωστόσο, κάτι πολύ σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι η Liverpool δεν είναι διατεθειμένη να δώσει στην Arsenal όσα δίνει η Chelsea για τον παίκτη. Η Arsenal εμφανίζεται όχι και τόσο πρόθυμη να μπει σε διαπραγματεύσεις με την Liverpool, μετά από τις ιστορίες του παρελθόντος (βλέπε Suarez). Από την άλλη, ούτε η Liverpool θα ξοδέψει 40 εκατομμύρια λίρες για έναν παίκτη που το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου, αλλά ούτε ο παίκτης θα ανανεώσει, αν παραμείνει στην Arsenal· είναι πρόθυμος να αγωνιστεί άλλη μία χρονιά στην Arsenal και να αποχωρήσει ως ελεύθερος το 2018.

Όχι και τόσο ευνοϊκή η κατάσταση για τους κόκκινους του Βορείου Λονδίνου, δεν βρίσκετε;

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com