Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η Van de Sanden παίρνει μεταγραφή στην Olympique Lyonnais

Η Van de Sanden παίρνει μεταγραφή στην Olympique Lyonnais

Η Liverpool Ladies FC ανακοίνωσε επίσημα την μεταγραφή της πρωταθλήτριας Ευρώπης με την Εθνική Ολλανδίας, Shanice Van de Sanden, στην Olympique Lyonnais.

Η Liverpool Ladies FC ανακοίνωσε επίσημα την μεταγραφή της πρωταθλήτριας Ευρώπης με την Εθνική Ολλανδίας, Shanice Van de Sanden, στην κάτοχο του Women’s Champions League, Olympique Lyonnais.

H Van de Sanden αποφάσισε να πάρει μεταγραφή στην πρωταθλήτρια Γαλλίας και πρωταθλήτρια Ευρώπης, δηλώνοντας «απόλαυσα το χρόνο μου στην ομάδα και νιώθω ότι ήρθε η ώρα να πάω στο επόμενο επίπεδο, ύστερα από την παρουσία μου στην Liverpool από το 2016. Απέκτησα πολλούς φίλους ζωής και έχω αποκτήσει μερικές φανταστικές αναμνήσεις».

Η Van de Sanden με το 11
Η Van de Sanden με το 11

Συνεχίζοντας, δήλωσε ότι «ήταν μια δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ την ομάδα της Liverpool, καθώς είναι μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Όμως, δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να αγωνιστώ στους τωρινούς πρωταθλητές Ευρώπης, για αυτό και είμαι ενθουσιασμένη».

Η Liverpool ευχαρίστησε την παίκτρια για την πολύτιμη συμμετοχή της στο σύλλογο και της έδωσε τις θερμότερες ευχές για το μέλλον.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com