Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δανεικός στην Πορτογαλία ο Allan Rodrigues

Δανεικός στην Πορτογαλία ο Allan Rodrigues

Ο Allan Rodrigues είναι άλλος ένας παίκτης που δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στην Liverpool και ανήκει σε μία ειδική κατηγορία ποδοσφαιριστών που δεν μπορούν να αγωνιστούν γενικότερα στην Αγγλία.

Ο λόγος είναι οι κανονισμοί της Βρετανίας για την άδεια εργασίας μη Ευρωπαίων πολιτών, οι οποίοι στην περίπτωση των ποδοσφαιριστών περιλαμβάνουν ποσό μετεγγραφής, μισθό, συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες της χώρας του, μέγεθος συλλόγου από τον οποίο προέρχεται και πάνω από 30% συμμετοχής σε αγωνιστικά λεπτά του πρωταθλήματος που αγωνιζόταν. Ο Allan δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, καθώς πήρε ελάχιστες ευκαιρίες στην Hertha, και θα δοθεί εκ νέου δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να βγάλει άδεια εργασίας.

Η ECHO μεταδίδει πως ο Allan θα παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Πορτογαλίας, η οποία του προσφέρει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, ενώ η γλώσσα είναι μεγάλο προσόν για να συμφωνήσει η Liverpool και να βοηθήσει έτσι τον παίκτη.

Ο Allan αποκτήθηκε το 2015 από την Internacional έναντι 500 χιλιάδων λιρών κι έκτοτε αγωνίστηκε ως δανεικός στην φινλανδική SJK Seinajoki, Sint-Truiden και Hertha.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com