Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέσσερις κανονιές ήταν αρκετές!

Τέσσερις κανονιές ήταν αρκετές!

Από όπου σταμάτησε με τη Hoffenheim συνέχισε η Liverpool απέναντι στην Arsenal! Η ομάδα του Klopp έκανε πάρτι απέναντι στο σύνολο του Wenger, το όποιο σκόρπισε με 4-0! Για πρώτη φορά μετά το 1996-1998 η ομάδα μας κέρδισε τρία διαδοχικά παιχνίδια την Arsenal και κράτησε μετά το 2013 4 διαδοχικές καθαρές εστίες στο Anfield. Firmino, Mane, Salah και Sturridge οι σκόρερ, καταπληκτικοί οι Gomez, Wijnaldum , Can σε ένα απόγευμα που όλοι ήταν εξαιρετικοί πλην του νευρικού Karius που δεν χρειάστηκε να επέμβει κάπου αλλά ήταν υπερβολικά αργός στη σκέψη ανά στιγμές.

Α Ημίχρονο:

Καταιγιστική ήταν για ακόμη ένα πρώτο ημίχρονο η Liverpool. Οι Reds στο πρώτο δεκάλεπτο θα μπορούσαν να προηγηθούν δις με την κεφαλιά του Can που πήγε άουτ και το άχαστο πλασέ του Salah στο δεύτερο δοκάρι πήγε στον Cech. Ο Welbeck έχασε τετ α τετ από λάθος της Liverpool Στο κέντρο και πάσα του Sanchez. Η Liverpool συνέχισε να κυριαρχεί και με την επιθετική της άμυνα δεν άφησε την Arsenal να αναπτυχθεί και έτρεχε με κάθε ευκαιρία. Σουτ του Salah από δεξιά απέκρουσε ο Cech Ενώ λίγο πριν ο Henderson σε τετ α τετ έκανε κάκιστο τελείωμα που δεν πήγε καν προς το τέρμα. Ο Karius άγχωσε το Anfield διώχνοντας σε βολέ με κόντρα πάνω στο Welbeck αλλά ο Mane έφερε έκρηξη πανηγυρισμών. Η προειδοποιητική του βολή με σουτ στην κίνηση από σέντρα πήγε χαμηλά άουτ αλλά στο 40′ ο Σενεγαλέζος πήρε από αριστερά τη μπάλα συνέκλινε και σκόραρε εκπληκτικά στη γωνία έγινε ο τρίτος παίκτης μετά τους Fowler και Sturridge που σκόραραν στα τρία πρώτα παιχνίδια της Liverpool στην Premier League. Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Αποτέλεσμα εικόνας για liverpool-arsenal 4-0 2017

Β Ημίχρονο:

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Arsenal να ανεβάζει ελαφρώς τις γραμμές της ωστόσο οι παίκτες του Klopp χτύπησαν ξανά. Ο Salah έχασε πλάγιο τετ α τετ και στην επαναφορά ο Henderson πλάσαρε ψηλά αλλά στο 58′ ο Salah έκλεψε στο Κέντρο του γηπέδου από τον Monreal έκανε την κούρσα μέχρι τον Cech και πλάσαρε για το 3-0. Στο 70′ ο Mane χώθηκε σφήνα στην άμυνα πλάσαρε τον Cech και από την επαφή του Τσέχου η μπαλα κυλούσε βασανιστικά στα δίχτυα πριν διώξει ο Bellerin. Στο 77′ πάλι σε κόντρα επίθεση ο Sturridge άνοιξε λογαριασμό για φέτος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι απο σέντρα του Salah. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Liverpool θα πάει στο Manchester στις 9/9 για το ματς με τη City ισόβαθμη με τους «Πολίτες» στους 7 πόντους! YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com