Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Θα καλέσει και κανάλια ο Coutinho;

Θα καλέσει και κανάλια ο Coutinho;

Όσο περνούν οι μέρες προς την 31η Αυγούστου τόσο πιο αστεία και διασκεδαστικά πράγματα προκύπτουν γύρω από το όνομα του Philippe Coutinho. Σύμφωνα με πράγματα, τα οποία γράφει η Daily Mail, o Bραζιλιάνος σκέφτεται να εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκεια μέσω συνέντευξής του για την «εμμονή» της Liverpool να μην τον αφήσει να πάει στη Barcelona.

Πως λέμε χαριτολογώντας «θα καλέσω τα κανάλια» στην καθομιλούμενη κάτι τέτοιο φανταστείτε. Το αστείο θα είναι να τον δούμε καλεσμένο και σε καμία μεσημεριανή εκπομπή απόγνωσης όπου θα θυματοποιείται με θύτη τη Liverpool. Η πρόθεση αυτή του Coutinho δεν προκύπτει με ασφάλεια από κάπου ωστόσο οφείλουμε να αναφέρουμε το σενάριο κρατώντας βέβαια μία ισχυρή επιφύλαξη για το πόσο χαμηλά μπορεί ακόμη να φθάσει ο Βραζιλιάνος.

Ωστόσο δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε πως αν ήταν τόσο κακή η Liverpool ο Βραζιλιάνος δεν θα έπρεπε περιχαρής πριν κάποιους μήνες να ανανεώνει για 5 έτη το συμβόλαιό του με την ομάδα που τον έφερε στην αφρόκρεμα του ευρωπαικού ποδοσφαίρου και στην οποία οφείλει τα πάντα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com