Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πανάξια επιστροφή στ’αστέρια!

Πανάξια επιστροφή στ’αστέρια!

Επέστρεψε εκεί που ανήκει η Liverpool! Oι Reds σκόρπισαν τη Hoffenheim στους έξι ανέμους με μια εξαιρετική εμφάνιση και το τελικό 4-2 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. Μετά απο 3 χρόνια η ομάδα του Klopp θα πάρει ξανά τη θέση της στην κλήρωση της Νιόν στην Ελβετία αύριο το απόγευμα. Εκπληκτική όλη η ομάδα αλλά ιδιαίτερα οι Can, Mane και Salah. Το ματς:

Α Ημίχρονο :

Σεληνιασμένη μπήκε στο πρώτο ημίχρονο η Liverpool που διέλυσε τη Hoffenheim στους κενούς χώρους και τελείωσε την πρόκριση στο πρώτο εικοσάλεπτο. Η ομαδα του Klopp ελάχιστες στιγμές άλλαξε πάνω από 10 πάσες καθώς με κάθε ευκαιρία έτρεχε σα δαιμονισμένη στους χώρους. Ο Mane μόλις στο τρίτο λεπτό αστόχησε σε τετ α τετ που απέκρουσε ο Baumann και αμέσως μετα ο Salah έστειλε την κεφαλιά του σε rebound άουτ. Στο 10′, οι παίκτες του Klopp έτρεξαν στο χώρο και ο Mane πάτησε για τον Can που πλάσαρε και η μπάλα κόντραρε καταλήγοντας στα δίχτυα. Στο 18′ ο Salah πλάσαρε μέσα από την περιοχή για το 2-0 μετά από το σουτ του Wijnaldum που πήγε στον αριστερό στύλο. Στο 21′ ο Can για πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε 2 γκολ σε έναν αγώνα καθώς πλάσαρε στην ανυπεράσπιστη εστία μετά από εξαιρετικό γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι από τον Firmino που υποδέχτηκε τακουνάκι του Mane. Ο Nagelsmann έκανε Αλλαγή στο 23′ και ο Uth στο 28 με σουτ από πλάγια δεξιά έκανε το 3-1. Η Hoffenheim είχε προηγουμένς απειλήσει ξανά με τον Gnabry που είχε υποδειχθεί σε θέση offside. Η Hoffenheim απείλησε ξανά με σουτ του Kramaric που έβγαλε ο Mignolet προς το τέλος του ημιχρόνου ενώ ο οι Reds έχασαν ακόμη δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Firmino να πλασάρει πάνω στον Baumann από σέντρα του Salah από εξαιρετικά γρήγορη αντίληψη του Arnold ενώ ο Can πλάσαρε λίγο άουτ με τεχνικό πλασέ μέσα από την περιοχή εκμεταλλευόμενος το ανοιχτό κοντρόλ του Mane. Ημίχρονο 3-1 με καταπληκτικό ποδόσφαιρο και δαιμωνιώδη ρυθμό ειδικά στο πρώτο μισάωρο.

B Ημίχρονο:
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ρυθμό ανάλογο του πρώτου. Η Liverpool συνέχισε να φτιάχνει φάσεις και o Wijnaldum σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία σε κλασσικό τετ α τετ στο 56′. Στο 58′ ο εκπληκτικός Mane που γύρισε τη μπάλα μέχρι και με το στήθος στο Mignolet από θέση αριστερού μπακ νωρίτερα και ήταν πανταχού παρών σούταρε αριστερά μέσα από την περιοχή με δύναμη και ο Baumann έδιωξε σε κόρνερ όπως και δύο λεπτά αργότερα σε σουτ του Wijnaldum στην κλειστή γωνία. Στο 63′, ο Henderson πίεσε έκλεψε και στο τετ α τετ με το Γερμανό τερματοφύλακα πάσαρε στον Firmino που έκανε το 4-1 απέναντι στην πρώην ομάδα του. Έκτοτε ο ρυθμός έπεσε ευλόγως με τη Hoffenheim να απειλεί για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος 77′ με το σουτ του Demirbay να αποκρούει ο Mignolet και στο 79′ ο Wagner νίκησε την κόκκινη άμυνα στον αέρα από σέντρα του Kramaric και έκανε το 4-2. Στο 87′ ο Firmino σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή και κάπως έτσι έκλεισε ακόμη μια νίκη της ομάδας μας επί γερμανικής ομάδας σε αγγλικό έδαφος που σηματοδότησε μια μέρα χαράς για την ομάδα του Anfield. Επόμενη αναμέτρηση η Επίσκεψη της Arsenal την Κυριακή! YNWA!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com