Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δεν φαίνεται να αλλάζει η διάθεση των Saints

Δεν φαίνεται να αλλάζει η διάθεση των Saints

Εμμέσως – πλην σαφώς – φάνηκε πως δεν πρόκειται να έχουμε κάποια αλλαγή «διάθεσης» απ΄την ομάδα της Southampton σχετικά με την πώληση του Virgil Van Dijk σε κάποιον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού Wesley Hoedt, ο οποίος υπέγραψε από την ομάδα της Lazio έναντι 15 εκατομμυρίων λιρών, ο αντιπρόεδρος των Saints, Les Reed αναφέρθηκε στο «σχέδιο» της ομάδας για την ζώνη της άμυνας, στην οποία συμπεριέλαβε και τον Virgil Van Dijk.

«Το να βρεις έναν φυσικό αριστεροπόδαρο παίκτη είναι ακόμα πιο δύσκολο» είπε ο Reed. «Ψάχναμε κεντρικούς αμυντικούς για τους τελευταίους 12 μήνες και ο Wesley ήταν πάντα στην κορυφή της λίστας, επομένως ήταν σημαντικό να δράσουμε όταν βρέθηκε η ευκαιρία. Ο Wesley έχει δείξει το ταλέντο του με τις εμφανίσεις του με την Lazio και την Ολλανδία και πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος εδώ στη Southampton, μαζί με τον συμπαίκτη του στην Ολλανδία Virgil Van Dijk αλλά και τους Stephens, Yoshida, Bednarek και Gardos. Με όλους αυτούς τους παίκτες πιστεύουμε ότι έχουμε το απαραίτητο βάθος αλλά και την ποιότητα στη θέση για να πετύχουμε τους στόχους μας» κατέληξε ο Reed.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com