Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Καλή η Liverpool αλλά παίζουμε καλύτερα και μπορούμε!»

«Καλή η Liverpool αλλά παίζουμε καλύτερα και μπορούμε!»

Αισιόδοξοι για την τύχη τους στον αυριανό επαναληπτικό του Anfield δηλώνουν οι παίκτες της Hoffenheim, Kevin Vogt και Kerem Demirbay. Σε δηλώσεις τους όχι μόνο υποστήριξαν ότι έχουν ελπίδες στην εκτός έδρας αποστολή τους αλλά και ότι μάλιστα η ομάδα τους παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο μεταξύ των δύο ομάδων του ζευγαριού!

«Σίγουρα παίζουμε καλύτερα απ’τη Liverpool. Θα δούμε στο τέλος αν αυτό θα  είναι αρκετό» δήλωσε στην Bild o Demirbay. «Πρέπει να παραδεχτεί κανείς ειλικρινά ότι είναι μία καλή ομάδα. Αλλά είμαστε και εμείς. Δεν είμαστε Liverpool, αλλά μπορούμε να πάμε εκεί με το στήθος προταγμένο και να παίξουμε ελεύθερα. Είμαι αρκετά καλοί για να επιβιώσουμε και να σκοράρουμε τα 2 γκολ που χρειάζονται.»

«Το Anfield μπορεί να μας σπρώξει γιατί δεν υπάρχει ατμόσφαιρα σαν κι αυτό» συνέχισε. «Δεν θα σαστίσω σίγουρα. Αντιθέτως, το βρίσκω φανταστικό όταν υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα στο στάδιο, σου δίνει έμπνευση. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά είναι έξτρα κίνητρο το να γράψουμε το δικό μας success story, να γράψουμε ιστορία» κατέληξε ο Demirbay.

Σε ίδιο ρυθμό κινήθηκε και ο Vogt, ο οποίος μίλησε στο επίσημο site της ομάδας του.

Παίξαμε καλά απέναντι στη Werder το Σάββατο και απέναντι στη Liverpool στο πρώτο παιχνίδι. Δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι μπορούμε να σκοράρουμε δύο γκολ στο Anfield και να έχουμε την ευκαιρία να πάμε στη φάση των ομίλων.» ήταν τα λόγια του αρχηγού των Γερμανών

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com