Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Βαριές κουβέντες από τον Whelan

Βαριές κουβέντες από τον Whelan

 

Ο πρώην Red, Ronnie Whelan (362 συμμετοχές, 46 γκολ), άσκησε βαριά κριτική για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Liverpool.

Ο Whelan, έθεσε τους ανθρώπους της Liverpool, ως ερασιτέχνες, γιατί δεν μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα.Οι φίλαθλοι των Reds, ζητάνε έναν καλύτερο επιθετικό και καλύτερους αμυντικούς.Αλλά η μεταγραφική περίοδος τελειώνει.

Μέχρι στιγμής η Liverpool έχει ξοδέψει 49 εκατομμύρια ευρώ για τις μεταγραφές του Mohamed Salah, του Andy Robertson και του Dominic Solanke.

«Σε σχέση με την δουλειά που έχει κάνει η United και η City, η Liverpool και ο Klopp μοιάζουν με ερασιτέχνες.Ακόμα χειρότερα, ο Ronald Koeman και η Everton, ξοδεύουν χρήματα λες και βρήκαν κάποιο δέντρο που βγάζει λεφτά.Πιστεύω υπάρχει στεναχώρια στους φιλάθλους, γιατί βλέπουν πως η Liverpool και ο Klopp δεν μπορούν να κάνουν τις μεταγραφές που πρέπει.Ακόμη και ένας τυφλός θα το έβλεπε»

«Πιστεύω όλοι ήταν ανήσυχοι με την υπόθεση Coutinho και τον τρόπο που το χειρίστηκε η Liverpool.Όλοι μπορούν να δουν πως ο Klopp χρειάζεται καλύτερους αμυντικούς και πιο αξιόπιστες λύσεις στην επίθεση.Παρ’όλα αυτά, η μεγαλύτερη μεταγραφική υπόθεση του καλοκαιριού για τους Κόκκινους, ήταν για έναν μεγάλο παίκτη που μπορεί να φύγει»

Μοιραστείτε το!

One thought on “Βαριές κουβέντες από τον Whelan

  1. Comment *Γιας το στομα σου βρε Ronnie. Για εκεινο το ΜΠΑΤΖΕΤ που μας ειχαν φλομωσει από τη διοικηση, ολο τον Μαρτιο-Απριλιο-Μαιο, εμαθε κανεις τι απεγινε? Η ομαδα χρειαζεται επιγοντως Κεντρικο Αμυντικο- ενα Μεσο (ελεω Wijnaldum και Henderson μεχρι να επανελθει) και ενα κανονικο Σεντερ Φορ, για τα δυσκολα παιχνίδια στο ANFIELD με τους λεγομενους μικρους. (Sturridge και ειδικα ο Origi δεν φαινεται να ανταποκρινονται). Τοτε ισως μπορεσει να δει καταματα τις 2 ομαδες του Μanchester και την Chelsea.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com