Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν έγιναν ποτέ διαπραγματεύσεις μεταξύ Liverpool και Barcelona

Δεν έγιναν ποτέ διαπραγματεύσεις μεταξύ Liverpool και Barcelona

Η διορία της Barcelona για τον Coutinho έληξε χθες το βράδυ, κι έτσι η πρόταση των 113 εκατομμυρίων λιρών αποσύρθηκε από την ομάδα της Καταλονίας. Όμως, είναι το τέλος της ιστορίας; Ή, για να το θέσω καλύτερα, υπήρξε ποτέ ιστορία;

Ο έγκριτος δημοσιογράφος του Sky Sports, Guillem Balague, έδωσε τις δικές του απαντήσεις, ως ειδικός στα θέματα Ισπανίας, δίνοντας ξεκάθαρες απαντήσεις.

«Θεωρητικά, αυτό είναι το τέλος του σήριαλ. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, όμως στην Βαρκελώνη κράτησαν τον λόγο τους και απέσυραν την πρόταση, ενώ η Liverpool δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει.» 

»Στην πραγματικότητα, η Liverpool δεν κάθισε ούτε μία φορά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όλο το καλοκαίρι. Δεν είχαν καμία τέτοια πρόθεση, όπως είχαν δηλώσει και δημόσια» συμπλήρωσε στο τέλος ο Balague, δικαιώνοντας το liverpool.gr που από την αρχή έκανε λόγο για αδιαπραγμάτευτη στάση της διοίκησης στην υπόθεση. Εν τέλει, η στροφή της Barcelona σε Dembele και Seri δείχνει τον δρόμο. Η υπόθεση Coutinho έχει κλείσει.

Υ. Γ.: Και η Mundo Deportivo έγραψε ότι η Barcelona αποσύρεται για Coutinho. Το τέλος φαντάζει σχεδόν σίγουρο, όμως ας μην λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο. Και ο Klopp έχει πει πως θα περιμένει την λήξη της μετεγγραφικής περιόδου για να αποφασίσει για Coutinho. Ίδωμεν…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com