Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αβάσιμο σενάριο για Draxler

Αβάσιμο σενάριο για Draxler

Τριπλή αγγλική μονομαχία στην προσπάθεια απόκτησης του Julian Draxler αποκαλύπτει η Sunday Mirror. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, Manchester United, Liverpool και Arsenal αναμένεται να «κονταροχτυπηθούν» για την απόκτηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού.

Ο Draxler παρουσιαζόταν από δημοσιεύματα στη Γαλλία ως περιττός στα πλάνα του Unay Emery για την Paris Saint Germain ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων 48 ωρών εν τέλει η PSG δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά.

Ο Jurgen Klopp ρώτησε για τον αριστεροπόδαρο Γερμανό τον περασμένο Ιανουάριο ελλείψει Mane αλλά ο παίκτης έκλεισε εν μία νυκτί στην Paris έναντι 40.000.000 λιρών. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η Liverpool αν αποκτήσει παίκτη μέχρι την 31 Αυγούστου θα είναι είτε ο Virgil Van Dijk παρότι η περίπτωσή του έχει απομακρυνθεί αρκετά ή ένας box to box μέσος ως εναλλακτική λύση στην αποτυχημένη προσπάθεια απόκτησης του Naby Keita.

Οπότε όλα αυτά σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της Mirror μας κάνουν να μένουμε παντελώς αδιάφοροι απέναντι στο συγκεκριμένο κυριακάτικο σενάριο.

Μοιραστείτε το!

One thought on “Αβάσιμο σενάριο για Draxler

  1. Comment *Μας εχουν φλομωσει τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ. Μηπως ειδατε εσεις στην πραξη το μεγαλυτερο ΜΠΑΤΖΕΤ που θα ειχε ποτε, προπονητης στην ιστορια του συλλογου. Εγω γιατι δεν το ειδα ποτε. Με το υπαρχον υλικο, ένα είναι δεδομενο. Υπολοιπεται σημαντικα σε ΠΟΙΟΤΗΤΑ των ομαδων του Manchester καθως και των Chelsea και Τottenham. Συνεπως Κε KLOPP μην ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. Με αυτο το υλικο (σχεδόν ιδιο με το περσινο) σε καμμια περιπτωση η ομαδα δεν εχει στοχο το πρωταθλημα. Ας εχουμε παλι στοχο τη τετραδα και βλεπουμε. Γιατι φετος η τετραδα με την παρουσια των Arsenal και της ενισχυμενης Everton μηπως αποδειχθεί στοχος πολύ μακρινος.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com