Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Gomez: «Φανταστικός ο Arnold, θα επανέλθει ο Ings»

Gomez: «Φανταστικός ο Arnold, θα επανέλθει ο Ings»

Για πολλά και διάφορα θέματα μίλησε ο Joe Gomez στην συνέντευξη που έδωσε στο LFC TV. O νεαρός Άγγλος αμυντικός, πέρα από την αποκάλυψη για την αγαπημένη του θέση στο γήπεδο, την οποία γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα σε έτερους «νεαρούς» του ρόστερ, όπως είναι ο Trent Alexander-Arnold αλλά και ο Danny Ings.

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης» τόνισε για τον Arnold o Gomez. «Πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ με τη Hoffenheim. Υπήρχαν διαβουλεύσεις για το ποιος έπρεπε να πάρει το φάουλ και στον πάγκο ήρθε ο προπονητής και μας είπε σε εμάς και στον Millie ότι ο Trent πρέπει να το πάρει

«Μετά από τις προπονήσεις αυτός και ο Ben [Woodburn] κάνουν έξτρα προπόνηση στις εκτελέσεις φάουλ. Έχω παίξει και μαζί του στην U23 και έχει σκοράρει από εκτέλεση φάουλ ένα φοβερό γκολ. Η άνοδος του γενικά είναι γρήγορη. Για όλα φταίει η ικανότητά του. Δεν φοβάται να την δείξει στην προπόνηση και έχει πάρει την ευκαιρία και το αξίζει.»

«Πρέπει να το κάνει ο Trent» ήταν τα λόγια του Klopp πριν το 0-1

«Μπορεί να ήταν στο παρασκήνιο πέρυσι γιατί ο Clyney ήταν πολύ σταθερός, αλλά κάθε φορά που ο Trent μπαίνει στο γήπεδο δίνει τα διαπιστευτήρια του και μπορεί, και το ελπίζω, ο Clyney να επιστρέψει στην δράση σύντομα, αλλά νομίζω ότι ο Trent είναι ένας φοβερός παίκτης και γεμίζει επάξια το κενό του» είπε ο Gomez, ο οποίος μετά αναφέρθηκε και στον «άτυχο» Danny Ings, ο οποίος επέστρεψε στην δράση με την U23, σκοράροντας στο πρώτο του παιχνίδι.

«Γι’αυτό είναι γνωστός, για την ικανότητά του στο σκοράρισμα» σχολίασε για τον Ings. «To ταλέντο του μιλάει από μόνο του και φαίνεται πολύ καλά στην προπόνηση. Θέλω να τα πάει πολύ καλά, αλλά, ειλικρινά, ήταν πολύ καλά και πίσω σε φυσιολογικούς ρυθμούς πολύ γρήγορα.»

«Συμβαίνουν πολλά σε ό,τι έχει να κάνει με την ενσωμάτωση στην ομάδα, γιατί πρέπει να δουλέψεις με βάση τις αθλητικές επιστήμες και τέτοια, αλλά φαίνεται σε καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα της ομάδας» κατέληξε ο Gomez.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com