Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι… αστείες λεπτομέρειες της τρίτης πρότασης!

Οι… αστείες λεπτομέρειες της τρίτης πρότασης!

Στην δημοσιότητα βγήκαν οι λεπτομέρειες της τρίτης πρότασης της Barcelona στη Liverpool για την απόκτηση του Philippe Coutinho. Σύμφωνα με αγγλικά μέσα, μεταξύ αυτών και ο Paul Joyce των Times, αποκάλυψε πως η πρόταση θα είναι μόνο κατά 82.1 εκατομμύρια λίρες…. εγγυημένη!

Τα υπόλοιπα 36.5 εκατομμύρια ευρώ θα ήταν πρόσθετα επίτευξης στόχων του παίκτη αλλά και της νέας του ομάδας τα επόμενα χρόνια και τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τον Coutinho να κερδίζει τη Χρυσή Μπάλα! Ακόμα, τα άλλα πρόσθετα αφορούσαν το ενδεχόμενο η Barcelona να κερδίσει το Champions League ή και παραπάνω από έναν τίτλους σε μία χρονιά, να κερδίσει παραπάνω από ένα Champions League τα επόμενα χρόνια ή κάποιον τίτλο σε συνδυασμό με την χρυσή μπάλα.

Όπως και να χει όμως και ειδικά από τη στιγμή που η Liverpool έχει επανειλημμένα τονίσει (και εμπράκτως) ότι δεν πουλάει, το να είσαι η Barcelona και να έρχεσαι με μία τέτοια πρόταση δείχνει είτε αφέλεια είτε οικονομική αδυναμία να πληρώσεις «μπροστά» ένα τεράστιο ποσό. Από τη Liverpool πάντως έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι το ποσό της πρότασης δεν έχει καμία σημασία, καθώς η απάντησή τους για αυτό το μεταγραφικό παράθυρο θα είναι αρνητική.

Αν αυτό ισχύσει και ο Coutinho συνεχίσει να είναι στο ρόστερ της Liverpool, θα έχει ενδιαφέρον πως θα χειριστεί ο ίδιος αλλά και η ομάδα την υπόθεσή του. Σύμφωνα με τον Paul Joyce o παίκτης διαμήνυσε και στον Jurgen Klopp ότι δεν θέλει να αγωνιστεί με τους Reds, κάτι αν αληθεύει σημαίνει ότι τραβάει την υπόθεση στα άκρα, απελπισμένος ίσως να πάει στην Barcelona μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Klopp και η Liverpool δεν επηρεάζονται απ’ αυτό και έχει πολύ ενδιαφέρον το πως θα δράσει ο παίκτης από την 1η Σεπτεμβρίου, μετά από αυτό το σερί αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, το οποίο είναι ακόμα πιο σοβαρό μιας και γίνεται όχι στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά πάνω στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com