Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποτροπή για Wilson /Τι συμβαίνει με το δανεισμό του

Υποτροπή για Wilson /Τι συμβαίνει με το δανεισμό του

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον αρχηγό της U23, Harry Wilson. O πρώτος σκόρερ της δεύτερης ομάδας της Liverpool την περυσινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε πολύ μέσα στο καλοκαίρι από έναν τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα και ενώ κανονικά έπρεπε να μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, δυστυχώς έπαθε υποτροπή.

Μία είδηση που επιβεβαίωσε και ο προπονητής του Neil Critchley : « Ο Harry είχε μία άτυχη προετοιμασία κωλυόμενη από τραυματισμό. Δεν ξέρω πόσο κοντά είναι. Όταν επέστρεψε πριν από μερικές εβδομάδες, είχε μία υποτροπή οπότε η πρώτη του δουλειά είναι να ναι πάλι καλά, να μείνει καλά και να χτίσει τη φυσική του κατάσταση. Αν αυτό σημαίνει πως θα παίζει παιχνίδια για εμάς είναι πολύ καλό νέο. Σίγουρα κάποια στιγμή θα θέλει χρόνο συμμετοχής έξω είτε είναι εδώ είτε είναι σε κάποιο δανεισμό» δήλωσε ο Critchley που άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη ως δανεικού.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στον Ιούνιο, η Liverpool απέρριψε πρόταση της Celtic να τον πάρει δανεικό στη Γλασκώβη και ίσως πλέον υπάρξει αλλαγή πλεύσης από τους Reds, με αστερίσκο βέβαια την υγεία του παίκτη που ενδεχομένως να δυσχεράνει την εύρεση ομάδας που θα δώσει χρόνο στο Wilson για να επανέλθει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com