Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Gomez: «Προτιμώ να παίζω στόπερ»

Gomez: «Προτιμώ να παίζω στόπερ»

Ο Joe Gomez είναι από τους παίκτες που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, με τα σημερινά δεδομένα. Ένας αρκετά ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής, που ο τραυματισμός του στο γόνατο τον άφησε πίσω. Τώρα, προσπαθεί να βρει την θέση του στην ομάδα. Όμως ποια είναι η θέση που θέλει να παίζει;

Έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Μιλώντας στο LFC TV, απάντησε στην επίμαχη ερώτηση:

«Μεγαλώνοντας, έπαιζα πάντα στο κέντρο της άμυνας. Ερχόμενος στην Liverpool, αγωνίστηκα και ως αριστερό φουλ μπακ. Στην Charlton, έπαιζα δεξί μπακ. Θα μου άρεσε πολύ να παίζω στα πλάγια, για να προσθέσω λίγη ποικιλία, όμως στο μέλλον με βλέπω ως στόπερ. Υπήρξαν πολλά στόπερ που έπαιξαν ως μπακ και μετά εισχώρησαν μέσα» 

Επίσης, ο Joe αποτελεί έναν νέο παίκτη που χρειάζεται καθοδήγηση. Το ίδιο ισχύει και για τα αποδυτήρια. Όταν ρωτήθηκε για το ποιοι είναι οι πιο δυνατοί χαρακτήρες στα αποδυτήρια, απάντησε:

«Υπάρχουν πολλοί ισχυροί χαρακτήρες στα αποδυτήρια. Ο Millie (Milner) είναι ένας από αυτούς, κι ας μην φαίνεται στον κόσμο. Είναι τρομερός στα αποδυτήρια»

»Ο Hendo είναι δυνατός χαρακτήρας. Το ίδιο και ο Dejan. Επίσης, ο Gini είναι τρομερός τύπος, πάντα χαμογελαστός και θετικός» είπε ο Άγγλος αμυντικός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com