Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool-Crystal Palace (preview)

Liverpool-Crystal Palace (preview)

To πρώτο τους τρίποντο θέλουν να πανηγυρίσουν οι Liverpool και Crystal Palace μετά τα ανεπιτυχή τους αποτελέσματα στην πρώτη αγωνιστική της Premier League. Aπό ισοπαλία απέναντι στη Watford προέρχονται οι γηπεδούχοι και από εντός έδρας ήττα από τη Huddersfield οι φιλοξενούμενοι. Σέντρα της αναμέτρηση στις 17.00 ώρα Ελλάδος.

Αγωνιστικά νέα : Liverpool : Σίγουρα εκτός οι Coutinho, Lallana, Clyne και Ings ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή ο Daniel Sturridge. Crystal Palace : Σίγουρα εκτός ο Zaha ενώ πιθανότητες να προλάβουν έχουν οι Cabaye και McArthur.

Στατιστικά : – Αν η Palace κερδίσει θα γίνει η πρώτη ομάδα μετά το 1935 που κερδίζει 4 διαδοχικά παιχνίδια στο Anfield. Έχει τρεις νίκες στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της.

-Η Liverpool κέρδισε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στο πρωτάθλημα τις τελευταίες 4 σεζόν.

-Μόνο η αυριανή αντίπαλος της ομάδας του Klopp και η Watford δέχθηκαν περισσότερα τέρματα από στημένες μπάλες (28) από όσα η Liverpool επί Jurgen Klopp (27).

-O Jurgen Klopp νίκησε τον Frank De Boer δύο φορές με τη Borussia Dormund τη σεζόν 2012-2013 στους ομίλους του Champions League.

-O Christian Benteke σκόραρε 4 γκολ στο Anfield για λογαριασμό της Liverpool και έχει 5 γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια σαν φιλοξενούμενος.

Διαιτητής : Kevin Friend

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com