Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όχι στη Barca για τη Liverpool είπε ο Agger!

Όχι στη Barca για τη Liverpool είπε ο Agger!

Σίγουρα δεν είναι εύκολο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να πει όχι αν τον ζητήσουν ομάδες όπως η Real Madrid και η Barcelona. Το ζούμε ξανά αυτές τις μέρες με αφορμή το ζήτημα του Philippe Couitinho. Και όμως έχουν υπάρξει παίκτες που έβαλαν πάνω από μία τέτοια μετεγγραφή την ομάδα της Liverpool. Αναφερόμαστε στον ήδη αγαπητό στους φίλους της ομάδας μας, Daniel Agger, με τον ατζέντη του παίκτη να κάνει σπουδαίες αποκαλύψεις για το καλοκαίρι του 2013 σε δανέζικο μέσο ενημέρωσης.

« Μπορώ να αποκαλύψω πως ο Daniel θα μπορούσε ακόμη να είναι παίκτης της Barcelona καθώς του προσέφεραν ένα τεράστιο πενταετές συμβόλαιο το 2013 αλλά είχε πει στη Liverpool πως αν δεν ήθελαν να φύγει δεν πρόκειται να εκβίαζε τη μετεγγραφή» δήλωσε ο Steffensen αποδεικνύοντας την πίστη του Δανού αμυντικού προς το σύλλογο.

Ο Agger είχε 232 εμφανίσεις σε 8 χρόνια μιας και ταλαιπωρήθηκε από σειρά ιατρικών προβλημάτων όπως ένα διαρκές πρόβλημα στην πλάτη ωστόσο δικαίως αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της Liverpool τα τελευταία χρόνια έχοντς ως γνωστόν στις αρθρώσεις των δακτύλων του αποτυπωμένο το «You will never walk alone»..

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com