Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόταση πάνω από 90.000.000£ από Barcelona;

Πρόταση πάνω από 90.000.000£ από Barcelona;

Η Barcelona δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Philippe Coutinho, και σύμφωνα με χθεσινοβραδινό δημοσίευμα της Telegraph, είναι αρκετά πιθανό να επανέλθει με ακόμα πιο δελεαστική πρόταση από την τελευταία της (η οποία απορρίφθηκε από τη Liverpool).

H Telegraph, επικαλούμενη αξιόπιστες κατ’αυτήν πηγές (αν και δεν τις κατονομάζει), γράφει ότι οι Καταλανοί αρνούνται να βγουν χαμένοι στη μάχη της εξασφάλισης της υπογραφής του Βραζιλιάνου.

Ο Coutinho έχει κάνει ξεκάθαρη την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Liverpool, και φέρεται να πιστεύει τόσο ότι το να αγωνιστεί για τη Barcelona είναι για αυτόν ευκαιρία ζωής, όσο και ότι μία συμφωνία σαν αυτή που προαναφέρθηκε θα είναι δίκαιη και συμφέρουσα για τους Reds.

Όσο για τη FSG, δε φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις για αλλαγή στάσης από τη μεριά της, ενώ ο Klopp στη χθεσινή συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι δεν υπάρχουν νέα γύρω από το θέμα, και ότι ο Phil δεν είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι με την Crystal Palace, λόγω του τραυματισμού του στην πλάτη όμως.

Η Barca, δεδομένης της αποχώρησης του Neymar αλλά και της αυξανόμενης μετά τις δύο ήττες στο ισπανικό Super Cup από τη Real Madrid ανησυχίας, κρίνει απαραίτητη την ενίσχυση του ρόστερ της, και πέραν του Coutinho ενδιαφέρεται για τον Ousmane Dembele της Borussia Dortmund.

O Jurgen Klopp, ερωτηθείς για το αν ο Βραζιλιάνος θα ήταν καλή προσθήκη για τη Barcelona δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει τελευταία (τα οποία αυξήθηκαν κατά ένα μετά τον τραυματισμό του Luis Suarez), προτίμησε να αναφερθεί στη δική του ομάδα.

«Μπορείτε να φανταστείτε για ένα λεπτό ότι δεν ενδιαφέρομαι για τα προβλήματα της Barcelona;»

«Δε βλέπω πολλούς λόγους για ένα παίκτη να αφήσει την ομάδα αυτή τη στιγμή και αυτό το λέω έτσι γενικά.»

«Η Liverpool νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό club για κάθε παίκτη, είναι μία πολύ καλή ομάδα αυτή τη στιγμή.»

«Η μέση ηλικία των παικτών της ομάδας είναι πολύ καλή. Έχουμε πολύ νέα παιδιά, έμπειρους παίκτες – είναι μία πολύ καλή μίξη και συνεχίζουμε να πορευόμαστε. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το project της Liverpool.» 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com