Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Να κερδίσω τρόπαια και να μείνω στην ιστορία της ομάδας!»

«Να κερδίσω τρόπαια και να μείνω στην ιστορία της ομάδας!»

Για τους στόχους του με την φανέλα της Liverpool, αλλά και για αρκετά από τα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου, μίλησε σε χθεσινή του συνέντευξη, ο Roberto Firmino. O Βραζιλιάνος, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στην ομάδα που τον ανέδειξε στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, αυτή της Hoffenheim, τόνισε ότι στόχος του είναι να γράψει το όνομά του στην ιστορία των Κόκκινων του Merseyside.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω με αριθμούς. Δεν θέλω να θέσω έναν αριθμό γκολ που πρέπει να σκοράρω, γιατί αυτό κάνει τους παίκτες να συγκεντρώνονται στα λάθος πράγματα, αντί στο να βοηθούν την ομάδα» δήλωσε ο Firmino. «Ο στόχος μου είναι να κερδίσω τρόπαια ώστε να μείνω στην ιστορία αυτού του συλλόγου!»

«Τα συναισθήματά μου απέναντι στη Hoffenheim; Με κάνει χαρούμενο που τους αντιμετωπίζω και συναντώ παλιούς φίλους» είπε στη συνέχεια, μιλώντας για την παλιά του ομάδα. «Πάντα ένιωθα τον σεβασμό εδώ, έχω καλές αναμνήσεις

«Ξέρω την Hoffenheim αρκετά καλά.Είναι οργανωμένοι, δύσκολος αντίπαλος. Αλλά αν θέλουμε να πάμε μακριά, επιβάλλεται να κερδίζουμε από τώρα τα μεγάλα παιχνίδια» πρόσθεσε, ενώ στη συνέχεια έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Jurgen Klopp.

«Ούτε να σκέφτεται» την απώλεια Coutinho δεν θέλει ο Firmino

«Ο Jurgen Klopp είναι ένας προπονητής που έχει την ομάδα κάτω απ’τις παλάμες των χεριών του. Ελπίζουμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα φέτος, είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Οι νέες μεταγραφές ήρθαν και όλοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Ελπίζουμε για μια καλή σεζόν.»

Τι επιφυλάσσει για αυτόν η νέα σεζόν; «Στις διακοπές μου πέρασα καλά, αλλά είχα πάντα μαζί μου τον γυμναστή μου γιατί ήθελα να είμαι σε καλή κατάσταση για τη νέα σεζόν. Είναι μία ξεχωριστή σεζόν γιατί έχουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Από παιδί είχα όνειρο να παίξω εκεί. Το να επιλεχθώ για την ομάδα του Μουντιάλ, θα είναι κάτι που θα προϋποθέτει την καλύτερη μου σεζόν ως παίκτης της Liverpool. O Tite είναι ένας προπονητής που επιβραβεύει την σκληρή δουλειά στις ομάδες» τόνισε ο Firmino, ο οποίος, όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε και για τον φίλο του και «talk of the town», Philippe Coutinho.

«Προτιμώ να μην σκέφτομαι το ενδεχόμενο να φύγει, θα ήταν απαίσιο. Είναι ένας φοβερός παίκτης, αλλά και ένας καλός μου φίλος» είπε ο Firmino. «Είναι φανταστικός. Είναι φυσιολογικό για μεγάλες ομάδες να ενδιαφέρονται για αυτόν, όμως η προσοχή μου και η συγκέντρωσή μου είναι τώρα στην ομάδα» [και όχι στην κατάσταση του Coutinho], κατέληξε ο Βραζιλιάνος.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com