Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fifty first times….(κάθε φορά, πρώτη φορά)

Fifty first times….(κάθε φορά, πρώτη φορά)

Για όσους σας θυμίζει κάτι ο τίτλος, πρόκειται για την ταινία με τον Adam Sadler και την Drew Barrymore, όπου η πρωταγωνίστρια έχει μία πάθηση με την οποία ζει την κάθε της μέρα σαν να είναι η πρώτη, καθώς όποτε κοιμάται και ξυπνάει δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της. Και έτσι επειδή θέλω να ακούσω και μερικά μπινελίκια από όσους δεν έχουν δει την ταινία, στο τέλος της, ο πρωταγωνιστής βρίσκει την λύση βάζοντας κάθε μέρα ένα βίντεο με την ζωή της τύπισσας και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς τρώμε γκολ ακόμα από κόρνερ!

Έχει πιαστεί ο καρπός μου από πρόπερσι με αυτά τα κόρνερ. Καταλαβαίνω πλήρως, στερηθήκαμε βαθμών από το offside στο 3ο γκολ! Ότι λάθος και να κάνεις σαν ομάδα δεν είναι δίκαιο να σου στερεί βαθμούς η διαιτησία, το καταλαβαίνω και το ενστερνίζομαι. Αν προσέξετε όμως την φάση είναι τόσο δύσκολη (ή τόσο πολύ κοιμούνται τα δικά μας) που μόνο  ο Lovren και μάλλον από ένστικτο ζητάει την παράβαση. Οπότε καταλαβαίνω και τον επόπτη. Δεν τον δικαιολογώ, αλλά τον καταλαβαίνω.

Από κει και πέρα, τι είδαμε. Στο πρώτο ημίχρονο μια ομάδα με παρόμοια φανέλα με την δικιά μας, και με παίκτες σωσίες των δικών μας, βγήκαν να παίξουν κόντρα σε μια πολύ καλή ανασταλτικά και επιθετικά Watford. Mια Liverpool εντελώς ασύνδετη, με το μήκος της στο γήπεδο υπερβολικά μακριά από την δεύτερη γραμμή στην τρίτη, που το μόνο καλό που είχε ήταν το ότι θυμηθήκαμε λίγο cultila βλέποντας ποδόσφαιρο αρχών 90’s.

Ο Hendo ήταν το λιγότερο για λύπηση ενώ ο Gini έκανε το χειρότερο του 90λεπτο με την φανέλα της Liverpool. ΕΥΤΥΧΩΣ υπήρχε αυτός ο έρημος ο Can που πραγματικά το παλικάρι έπαιξε και για τους 3 τους. Ο Mane- παρά- το γκολ ήταν σκιά του εαυτού του ενώ και ο Firmino εξαιρώντας κάποιες εξάψεις ήταν και αυτός κακός! Γιατί; Είναι φυσικό στην απόδοση μίας ομάδας ότι το σύνολο υποδιαιρείται και κρίνεται ατομικά. Aπόντως του Cout…..αυτού του κοντού με το «10» τέλος πάντων, και μη έχοντας πάρει το χαφ που….λέγαμε, η ομάδα δεν μπορούσε ούτε να μεταφέρει αξιοπρεπώς την μπάλα μπροστά, ούτε να σταματήσει την δημιουργία, αλλά κυρίως δεν υπήρχε παίκτης ο οποίος θα ήταν ανάμεσα στους 3 μπροστά με τους άλλους 2 του κέντρου βοηθώντας τους μπροστινούς στο κράτημα της μπάλας.

Στην ανάπαυλα το πράγμα διορθώθηκε, μας λυπήθηκε ο Klopp και πήρε αυτό τον ρόλο ο Can και ο Wijnaldum τραβήχτηκε πιο πίσω κάπως. Ο Silva (που τον θαυμάζω ιδιαίτερα) έκανε το λάθος να μην κλειστεί και να προσπαθήσει να κρατήσει το αποτέλεσμα παίζοντας επιθετικά -όπως και συνηθίζει- και έτσι η ομάδα μας βρήκε μέτρα και μέσα σε 5 λεπτά έκανε το 2-1, 2-3.

Από εκείνο το σημείο και μετά, αν είχε ενημερώσει κάποιος τους επιθετικούς μας ότι τα τέρματα είναι ποδοσφαίρου και όχι ραγμπι θα μπορούσαμε πολλές φορές να τελειώσουμε το παιχνίδι, ωστόσο οι ευκαιρίες χάθηκαν και το γκολ δεν ερχόταν. Βρίσκω παντελώς ακατανόητη την αλλαγή του Trent με τον Gomez όπως και του Salah με τον Milner! ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ! Δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα, ίσα ίσα που ναι μεν ο Joe μπήκε με το σκεπτικό ότι είναι πιο…κεντρικός αμυντικός από τον Trent ωστόσο, ο δεύτερος είναι πιο..ψηλός! Επίσης εκτιμώ ιδιαίτερα και τον Milner ωστόσο ο Salah σε τέτοια game situations είναι λίρα εκατό, καθώς μπορούσε να σου βρεί χώρους και να δημιουργήσει και άλλες ευκαιρίες, αντί αυτού ο Klopp θέλησε απλά να κλείσει τον χώρο στους….φοβερά τεχνίτες (χαχαχα) παίκτες της Watord. Aπό κει και πέρα για μένα στην θέση του Firmino έπρεπε να μπεί ο Solanke, όχι επειδή είναι καλύτερος του Divock αλλά γιατί είναι και αυτός πιο γρήγορος αλλά και στα φιλικά είχε ρέντα…ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Και πάμε στο 90′, όπως έγραψα και στην αρχή μέχρι και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, έδειξε βίντεο. Βρήκε μία λύση. Αδυνατώ αλήθεια να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο όταν κέρδισε κόρνερ ήμουν 100% σίγουρος ότι θα φάμε γκολ. Αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται 3 χρόνια τώρα να μην έχει βρεθεί λύση στην αντιμετώπιση των κορνερ. Αδυνατώ να καταλάβω την απάντηση του Klopp «και σε άλλες περιπτώσεις κόρνερ, αμυνθήκαμε σωστά!» Και εγώ σε έναν Μπα…στυνομικό που με σταμάτησε θα πω, «ναι μπορεί να πέρασα αυτό το φανάρι με κόκκινο, αλλά τα προηγούμενα ήταν πράσινα». Ωραία λογική!

Εκ της διευθύνσεως.

Υγ. Πάρτε ένα ΧΑΦ Πάρτε ένα ΧΑΦ Πάρτε ένα ΧΑΦ Πάρτε ένα ΧΑΦ Πάρτε ένα ΧΑΦ Πάρτε ένα ΧΑΦ

Υ.γ.1 Πάρτε τον VVD Πάρτε τον VVD Πάρτε τον VVD Πάρτε τον VVD Πάρτε τον VVD Πάρτε τον VVD

Yγ.2 Παραδόξως ο Moreno ήταν πάλι καλός. Να δείτε που θα βρεθεί κορόιδο.

Υ.γ.3 Ο Coutinho θα φύγει, και πλέον πρέπει. (Γνώμη μου) #ΓιαΓούρι

Υ.γ.4 Οι αμυντικοί δεν είναι κακοί, η αμυντική λειτουργία είναι κακή.

Υ.γ.5 Χρόνος υπάρχει, θέληση;

Y.γ. Ρώτησε κανένας τον Mignolet στις live ερωτήσεις αν έχει μπλοκάρει την μπάλα ποτέ από έξοδο σε κόρνερ και πως ήταν σαν εμπειρία;

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com