Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Οι βαθμολογίες του Watford – Liverpool

Οι βαθμολογίες του Watford – Liverpool

Το παιχνίδι τέλειωσε βρίσκοντας τη Liverpool ισόπαλη απέναντι στη Watford με 3-3. Το αποτέλεσμα, με τον τρόπο που ήρθε ειδικά, χαρακτηρίζεται «στραβοπάτημα», όμως αυτό δεν σημαίνει πως στο παιχνίδι δεν υπάρχουν και διακριθέντες. Πάμε λοιπόν να δούμε σε γενικές γραμμές πως απέδωσαν οι 11 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν κατά κύριο λόγο στην σημερινή αναμέτρηση, καθώς το… δείγμα γραφής των Origi, Milner και Gomez δεν επαρκεί για να βαθμολογηθούν.

Simon Mignolet: 7

Ένα-δυο μικρά λάθη στο παιχνίδι – πολύ περισσότερες οι καλές επεμβάσεις – δεν ευθύνεται στα γκολ.

Trent Alexander – Arnold: 8

Δυναμικός σαν άντρας (και όχι σαν έφηβος στα αμυντικά του καθήκοντα) – σέντρες ξυράφι στην επίθεση.. Είναι το μελλοντικό αστέρι του συλλόγου

Alberto Moreno: 8

Ξεκίνησε νωχελικά, ανέβηκε στη συνέχεια και διέπρεψε στο δεύτερο ημίχρονο.

Joel Matip – Dejan Lovren: 5

Έχουν μείνει ακόμη στην προετοιμασία. Ας ξυπνήσουν το συντομότερο.

Jordan Henderson: 3

Κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο έκοψε την ομάδα στα δύο – ανέβηκε στο δεύτερο όπως όλοι.

Emre Can: 8

Απολύτως παθιασμένος από το πρώτο λεπτό, είναι ο ορισμός του Liverpool Material. Ναι, έκανε κάποια λάθη αλλά πάλεψε όσο κανείς άλλος σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου! Το φανταστικό touch στην ασίστ στον Mane του προσθέτει έξτρα πόντο.

Gini Wijnaldum: 1

Για άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι ήταν άφαντος. Από που να ξεκινήσουμε και που να σταματήσουμε. Η απόδοσή του αφαιρεί πόντους και από τον προπονητή της ομάδας που τον κράτησε στο παιχνίδι

Mohamed Salah: 6

Του έλειψε ο… «Ιούδας». Είναι καλός στους κενούς χώρους, αλλά δεν εντυπωσίασε στις οργανωμένες φάσεις. Κέρδισε penalty, σκόραρε goal.. Αξιοπρεπής εμφάνιση για πρώτη αγωνιστική στην Premier μετά από χρόνια.

Sadio Mane: 7

Από τους λίγους παθιασμένους καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν έχει πιάσει τα περσινά του standards, αλλά ήταν αξιοπρεπέστατος.

Roberto Firmino: 5 

Πολύ μέτριο παιχνίδι για το Βραζιλιάνο που μόνο τυχαία συμμετείχε σε κάποιες καλές φάσεις

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com