Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Klopp για τα γκολ από στημένες φάσεις

O Klopp για τα γκολ από στημένες φάσεις

Το τελευταίο κομμάτι των δηλώσεων του Jurgen Klopp μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Vicarage Road είχε να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο αμύνθηκε η Liverpool στις στημένες φάσεις του αντιπάλου.

«Δεν έχω βαρεθεί να μιλάω για αυτό, πρέπει να μιλάω. Αν κάποιος θέλει να κάνει μία σύνοψη επί του θέματος, θα εστιάσει μόνο σε αυτό (στα γκολ που δεχτήκαμε από στημένες φάσεις), και αυτό είναι απόλυτα ΟΚ. Αμυνθήκαμε πολύ καλά στα περισσότερα στημένα και στο τέλος είναι αρκετό αν δεχτούμε ένα γκολ; Φυσικά και όχι. Νομίζω ότι και εμείς είχαμε τουλάχιστον δύο τέτοιου τύπου ευκαιρίες στις οποίες η Watford στάθηκε τυχερή. Δηλαδή αυτοί δεν έχουν πρόβλημα με τις στημένες φάσεις και εμείς έχουμε μεγάλο; Δεν είμαι σίγουρος. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το ζήτημα, αλλά αυτή είναι η ζωή μου, η ζωή μας, στο ποδόσφαιρο. Για εμάς, πολλά διαφορετικά πράγματα έχουν σημασία: Τώρα στην αρχή το έντονο σωματικό παιχνίδι, δεν είμαστε έτοιμοι για αυτά τα πράγματα.»

«Αυτό μπορεί να συμβεί στην πρεμιέρα, πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν είχαμε προσανατολισμό στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο τα πήγαμε πολύ καλύτερα. Ναι, παίξαμε ποδόσφαιρο, αλλά δε μας οδήγησε πουθενά. Είχαμε τις στιγμές μας στο πρώτο ημίχρονο, τρεις ή τέσσερις καλές ευκαιρίες, είναι αυτό αρκετό για ένα εκτός έδρας παιχνίδι; Θα έλεγα ναι, χρειάζεται να είμαστε χαρούμενοι με αυτό. Μερικές φορές έχεις λιγότερα και σου χρειάζεται να είσαι χαρούμενος με αυτά. Έχουμε έναν πόντο και περιμένω τη στιγμή που θα νιώθουμε καλύτερα (με αυτό το αποτέλεσμα). Είδα πολλά καλά πράγματα και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com