Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αντικανονικό σοκ στις καθυστερήσεις

Αντικανονικό σοκ στις καθυστερήσεις

Σε ενα παιχνίδι που παρουσίασε δυο τελείως διαφορετικά πρόσωπα η Liverpool έχασε 2 πολύτιμους βαθμούς στις καθυστερήσεις από ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει λογω καθαρής θέσης οφσάιντ του Britos. Η Liverpool ήταν κάκιστη στο πρώτο ημίχρονο έχοντας μία αγνώριστη εικόνα γεμάτη λάθη και νευρικότητα. Το ματς :

Α ημίχρονο : 
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο καθώς μόλις στο 8′ ο Okaka εκμεταλλεύτηκε τις γνωστές παθογένειες στο zonal marking της άμυνας στα κόρνερ και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή. Στο 28′ η ανύπαρκτη έως τότε Liverpool ισοφάρισε με πολύ ωραίο γκολ του Mane μετά από εξαιρετική ασίστ του Can. Η χαρά όμως κράτησε λιγότερο απο 3′ καθώς στο 31′ ο Doucoure εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Okaka που δεν ήταν οφσάιντ για το 2-1. Ο Salah απείλησε με σουτ με εξωτερικό φάλτσο από πλεονεκτική θέση δεξιά και η κεφαλιά του Mane πέρασε λίγο άουτ απο το αριστερό στύλο στέλνοντας τους Hornets στα αποδυτήρια δικαίως προηγούμενους.

Β Ημίχρονο :
Η Liverpool ξεκίνησε εμφανώς καλύτερα και στο 49′ παραλίγο να ισοφαρίσει με σουτ του Salah που πηγε άουτ. Στο 55′ ο Salah τσίμπησε τη μπάλα από τον Gomes, πήρε το πέναλτι και ο Firmino έκανε το 2-2. Η Liverpool είχε χτίσει μομέντουμ στο παιχνίδι και αμέσως μετά έκανε και το 2-3 με τη μπαλιά του Lovren να βγάζει τετ α τετ στο Firmino που έκανε λόμπα πάνω απο τον Gomes και o Salah έκανε το 2-3. Αμέσως μετά το sombrero του Moreno του επέτρεψε να σουτάρει και ο Gomes έδιωξε σε κόρνερ. Στο 73′ το κόρνερ του Arnold βρήκε τον Lovren, του οποίου η κεφαλιά αποκρούστηκε από τον Gomes αφού προηγουμένως ο Matip σημάδεψε την οριζόντια δοκό. Ο Mane στο 80′ βρήκε τον Salah που έστειλε με σουτ τη μπάλα άουτ και στο 85′ ο Wijnaldum που ήταν μακράν ο χειρότερος του γηπέδου επι 90′ έκανε απελπιστικό σουτ. Δυστυχώς στο 93′ η Watford ισοφάρισε με γκολ οφσάιντ του Britos που μάλλον έχει κάνει και επιθετικό φάουλ στο Mignolet. Σίγουρα η αντίδραση δεν ήταν καλή στο κόρνερ ΞΑΝΑ ωστόσο το γκολ κακώς μέτρησε. Η Liverpool έχασε έτσι δύο βαθμούς και σίγουρα δεν πρέπει να επαναληφθεί το πρώτο ημίχρονο. Η Liverpool χρειάζεται σίγουρα το πάθος του δεύτερου ημιχρόνου σε 90′ αγώνα. Κορυφαίος της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Salah Ενώ Can και οι Moreno και Arnold ήταν επίσης εξαιρετικοί.

Επόμενη αναμέτρηση την Τρίτη το βράδυ απέναντι στη Hoffenheim για το Champions League.

YNWA!

Μοιραστείτε το!

One thought on “Αντικανονικό σοκ στις καθυστερήσεις

  1. Comment *ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ, ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ. Με τετοια αφελεστατη αμυνα (η οποια ειχε ευθυνη και στα 3 σημερινα γκολ) εχω την εντυπωση φιλε Jurgen, οτι ο δρομος της ομαδας φετος δεν θα είναι πολύ μακρυς. Πλεον φωναζει ότι εκει κατι πρεπει να αλλαξει χθες. Αλλιως πολύ φοβάμαι ότι ολοι θα μιλουν για μια ΓΡΑΦΙΚΗ ομαδα με έναν ΓΡΑΦΙΚΟ προπονητη.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com