Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Επιστροφή Danny Ings στους αγωνιστικούς χώρους με γκολ

Επιστροφή Danny Ings στους αγωνιστικούς χώρους με γκολ

Επιστροφή Danny Ings στους αγωνιστικούς χώρους με γκολ

Ο νεαρός επιθετικός Danny Ings επέστρεψε μετά από έναν ακόμη πολύμηνο τραυματισμό, σκοράροντας στο 2-0 της Liverpool U23 επί της αντίστοιχης ομάδας της Swansea στην Ουαλία.

Υπό τις οδηγίες του Neil Critchley, του νέου προπονητή της Liverpool U23, οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν των γηπεδούχων μετά το πρώτο γκολ που προήλθε από τον Ings.

Ο Άγγλος διεθνής ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς τα τελευταία δύο χρόνια, όπου και επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Burnley. Χαρακτηριστικό της ατυχίας και της ταλαιπωρίας που έχει δεχτεί, είναι τα μόλις 74 λεπτά που έχει αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Jurgen Klopp.

O Danny Ings έχει αγωνιστεί μόλις 74 λεπτά υπό τις οδηγίες του Klopp
O Danny Ings έχει αγωνιστεί μόλις 74 λεπτά υπό τις οδηγίες του Klopp

Τον Οκτώβρη του 2015 ο Ings τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο κατά την πρώτη προπόνηση του Γερμανού τεχνικού στο Melwood, ενώ γνώρισε έναν ακόμα τραυματισμό στο δεξί γόνατο ακριβώς έναν χρόνο μετά, τον Οκτώβρη του 2016 κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με την Tottenham για το League Cup.

O 25χρονος επιθετικός αναζητεί μια νέα αρχή αφήνοντας πίσω τα δύο τελευταία χρόνια, ξεκινώντας από το παιχνίδι απέναντι στην Swansea U23, όπου χρειάστηκε να συμπληρωθεί μόλις το πρώτο 10λεπτο για να ανοίξει το σκορ, αποσύρθηκε για να περάσει στη θέση του ο Paulinho (Paulo Alves), ενώ το δεύτερο γκολ της Liverpool U23 προήλθε από τον Yan Dhanda.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η ατυχία να μην χτυπήσει ξανά τον Danny Ings και να επιστρέψει γερός στην πρώτη ομάδα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com