Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το φετινό ταξίδι αρχίζει

Το φετινό ταξίδι αρχίζει

Έφτασε η μέρα που όλοι περιμέναμε.Το ταξίδι της Premier League ξεκινάει. Το καράβι της Liverpool με τον καπετάνιο Jurgen Klopp, θα κάνει το πρώτο του ταξίδι στο Watford.Εκεί, όλοι μας ανυπομονούμε να δούμε τους Κόκκινους να δίνουν την πρώτη τους φετινή μάχη για το πρωτάθλημα.

Η φετινή χρονιά, έχει μία….διαφορετική όψη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Η ομάδα κράτησε τον κορμό του ρόστερ και έκανε προσθήκες σε θέσεις που χρειαζόταν ενίσχυση. Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να γίνουν οι προσθήκες του Keita και του vvd αλλά Αύγουστος είναι ακόμα.Κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει μέχρι να γράψει το ημερολόγιο 1η Σεπτεμβρίου. Δεν θέλω όμως να επικεντρωθώ μόνο εκεί. Θέλω να σταθώ σε δύο πράγματα :

Το πρώτο, είναι η επιστροφή στο Champions League. Δεν βιάζομαι να μιλήσω για ομίλους, γιατί υπάρχει το εμπόδιο της Hoffenheim. Αλλά υπάρχει πίστη στην ομάδα και κίνητρο. Μία επιστροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, που μετράμε 5 κατακτήσεις, θα είναι ονειρική για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο. Τι πιο ωραίο να ηχεί στα αυτιά μας το You’ll Never Walk Alone σε ευρωπαϊκές βραδιές;

Το δεύτερο, είναι οι δηλώσεις του κύριου Klopp. Δηλώσεις που μας ξεσήκωσαν. Ο Γερμανός προπονητής, δήλωσε πως η ομάδα θα προσπαθήσει τερματίσει πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα. Αλήθεια, θα καταφέρει ο τρελογερμανός και η ομάδα του να φτάσουν στην κορυφή του βουνού και να κατακτήσουν την Premier League; Μακάρι.Εξάλλου, για τέτοιες στιγμές ζούμε.

Εσύ, φίλαθλε/οπαδέ της Liverpool. Εσύ είσαι αυτός που στηρίζει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Χρόνια δύσκολα. Αλλά κάποια στιγμή, πιστέψτε με. Και ας μην μου αρέσει να λέω μεγάλες κουβέντες. Θα υπάρξουν στιγμές, όπως αυτή της Κωνσταντινούπολης το 2005, που θα είμαστε όλοι αγκαλιά. Που θα πανηγυρίζουμε σαν τρελοί στους δρόμους για την κατάκτηση βαρύτιμων τροπαίων.

Η φετινή χρονιά, ξεκινάει. Και όλοι μας έχουμε τον πήχη πολύ ψηλά. Γιατί πιστεύουμε στον Γερμανό. Πιστεύουμε στους παίκτες. Πιστεύουμε στο ΣΗΜΑ που έχει πάνω η φανέλα.

Μαζί πάμε να γράψουμε ιστορία.

At the end of a storm
There’s a golden sky….

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com