Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Coutinho δεν έχει τιμή»

Klopp: «Ο Coutinho δεν έχει τιμή»

Για άλλη μια φορά, σε πείσμα πολλών, ο Klopp τόνισε πως ο Coutinho δεν βρίσκεται υπό παραχώρηση για καμία τιμή. Αυτή την φορά, παραχώρησε μια δυνατή συνέντευξη στο Sky Sports, στο οποίο κράτησε την ίδια γραμμή με τις προηγούμενες δηλώσεις του επί του θέματος, όντας ξεκάθαρος για αρκετά πράγματα.

«Η Liverpool δεν είναι σύλλογος που παραχωρεί παίκτες. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Οπότε όσα και να δώσουν, στο τέλος δεν θα μετράει» ήταν τα πρώτα λόγια του Γερμανού τεχνικού, δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις πλευρές για την αλλαγή φιλοσοφίας της ομάδας στο κομμάτι των παραχωρήσεων.

«Από οικονομικής άποψης, δεν υπάρχει κάποιο όριο στην τιμή παραχώρησης. Καμία τιμή δεν θα μας κάνει να ενδώσουμε. Το πλάνο μας είναι να χτίσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα παραχωρηθεί κανείς και θα έρθουν άλλοι. Αυτό είναι το πλάνο» είπε στην συνέχεια ο Klopp, αφήνοντας ένα παράθυρο για περαιτέρω προσθήκες (ίσως ο Van Dijk, μπορεί και κάποιος άλλος μέσος, κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά αυτή την στιγμή).

Επίσης, πρόσθεσε: «Σήμερα, κανείς δεν είναι ανέγγιχτος. Όμως, μία μετεγγραφή είναι θέμα timing και αν έχεις την ευκαιρία και την ανάγκη να αντιδράσεις για μία τέτοια μετεγγραφή. Επίσης, πρέπει να δεις αν έχεις χρόνο για να αντιδράσεις. Αλλά δεν έχουμε ανάγκη να το σκεφτούμε όλο αυτό. Δεν είμαστε σε αυτή την κατάσταση» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γερμανός τεχνικός, και κάποια αλλαγή στην δεδομένη κατάσταση μοιάζει πολύ δύσκολη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com