Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Rodgers: «Ο Coutinho είναι χαρούμενος στην Liverpool»

Rodgers: «Ο Coutinho είναι χαρούμενος στην Liverpool»

Rodgers: Ο Coutinho είναι χαρούμενος στην Liverpool

Ο πρώην προπονητής της ομάδας μας Brendan Rodgers, ο οποίος έφερε στο Anfield και ανέδειξε τον Philippe Coutinho, τοποθετήθηκε σχετικα με την παραμονή του παίχτη στην ομάδα και εκθείασε το ταλέντο του.

Ο 44χρονος νυν τεχνικός της Celtic έφερε τον νεαρό Βραζιλιάνο με μόλις 8.5 εκ. λίρες (περί τα 10 εκ. ευρώ) και από τα «αζήτητα» της Inter, ο ποδοσφαιριστής έφτασε στα σημερινά «περιζήτητα», με τον Rodgers να φέρει μεγάλο μερίδιο για αυτή την εκτόξευση.

Ο Rodgers βρίσκεται πλέον στον πάγκο στην Celtic αλλά δεν ξεχνάει τον μικρό μάγο, δηλώνοντας «ο Coutinho είναι ένας παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαριστής, δεν υπάρχει αμφιβολία επ’αυτού αλλά όλα εξαρτώνται από την Liverpool».

Ο Rodgers έφερε και ανέδειξε τον Coutinho
Ο Rodgers έφερε και ανέδειξε τον Coutinho

Συνεχίζοντας δήλωσε πως «ο Philippe μπορεί να δέχεται προσφορές, όμως υπέγραψε νέο συμβόλαιο και η Liverpool δεν είναι υποχρεωμένη να τον πουλήσει αν δεν το επιθυμεί η ίδια. Είναι ένας φανταστικός σύλλογος και γνωρίζω ότι ο Coutinho απολαμβάνει την παρουσία του εκεί. Έχει εκπληκτικούς οπαδούς και έναν εξαιρετικό προπονητή».

Τελειώνοντας, ο Rodgers δήλωσε βέβαιος για την παραμονή του ποδοσφαριστή καθώς «ο Coutinho είναι χαρούμενος στην Liverpool, υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με το σύλλογο, αλλά ο χρόνος θα δείξει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νυν τεχνικός της Celtic ρωτήθηκε πριν μερικές μέρες αν θα έκανε κάποια μεταγραφή ενόψει των αγώνων της ομάδας του με την Astana και αστειευόμενος απάντησε «αν θα έφερνα κάποιον παίχτη ενόψει των προκριμάτικων; Ναι, τον Coutinho», δείγμα της εκτίμησης που έχει προς το πρόσωπο του Βραζιλιάνου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com