Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεύτερο όχι και τελεσίγραφο σε Barcelona!

Δεύτερο όχι και τελεσίγραφο σε Barcelona!

Δεύτερη πρόταση για τον Philippe Coutinhο κατέθεσε πριν από λίγα λεπτά η Barcelona. Πρόταση που και αυτή πετάχτηκε…αμέσως απο το παράθυρο των γραφείων της Liverpool μόλις ελήφθη από το fax.

Η Barcelona δεν είχε επανέλθει μετά την αρχική πρόταση 72.000.000 λιρών πριν από 20 μέρες και πριν από λίγο προσέφερε 90.300.000 λίρες, δηλαδή κοντά στα 100.000.000 ευρώ για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Η Liverpool όχι απλά είπε όχι αλλά έστειλε και τελεσίγραφο στους Καταλανούς πως θεωρεί το ζήτημα λήξαν!

Πλέον γίνεται σαφές πως οι «Κόκκινοι» δεν πρόκειται να αλλάξουν τη στάση τους στην υπόθεση του Βραζιλιάνου και ο παίκτης αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας των Reds για διάκριση σε μία σεζόν που αναμένεται μεγάλη!

Eν τέλει μάλλον αποδεικνύεται πως δεν ήμασταν εμείς οι τρελοί του χωριού που ήμασταν απόλυτα επιφυλακτικοί σε όλα τα σενάρια και τα παραμύθια πολλών μέσων εγχώριων και μη. Αντίθετα, αποδεικνύεται πως η Liverpool μάλλον ήταν κάθετη στο «ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» και στο «Barcelona can save their energy» του Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com