Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιβεβαιώνει και η Reddy για Coutinho

Επιβεβαιώνει και η Reddy για Coutinho

Νέα επιβεβαίωση για ό,τι σας έχει αναφέρει στο θέμα Coutinho το liverpool,gr! Όπως αναφέρει η Melissa Reddy του Goal.com, όχι μόνο δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και δεν έχει υπάρξει βελτιωμένη πρόταση για τον παίκτη.

Πλην αυτού, δεν υπάρχει καμία προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα σε ιθύνοντες των δύο ομάδων παρά τα όσα έλεγαν και διέρρεαν οι Ισπανοί παραμυθάδες της Καταλανίας. Η Liverpool εξακολουθεί να διαδίδει πως δεν χρειάζεται καν να συναντηθεί με ιθύνοντες της καταλανικής ομάδας καθώς η στάση της πως ο παίκτης ΔΕΝ πωλείται έχει καταστεί απόλυτα σαφής. Επίσης, δεν υπήρξε καμία περίεργη διάθεση του παίκτη κατά την προπόνηση ούτε δυσφορία παρά τα όσα διέρρεαν επίσης χθες σωρρηδόν.

Ο Jurgen Klopp έχει ειδοποιήσει τον παίκτη πως δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να συγκαταθέσει σε ενδεχόμενη αποχώρησή του και πλέον καθίσταται σαφές πως δεν θα αλλάξει η στάση της Liverpool.

Βέβαια, τα σενάρια θα συνεχίσουν να γράφονται καθώς κάπως μαγικά πρέπει να εμφανισθεί ένας δράκος στο παραμύθι των Καταλανών για να μειωθεί επακόλουθα και η απογοήτευση..

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com