Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η FSG θα διαλέξει τα χρήματα ή τη δόξα»

«Η FSG θα διαλέξει τα χρήματα ή τη δόξα»

Θέση για το πολυσυζητήμενο θέμα του Philippe Coutinho πήρε ο θρύλος της Liverpool, Steve Nicol. O Nicol θεωρεί τον παρόντα χρόνο ως καθοριστικό για την ηγεσία της FSG στη Liverpool μιας και θεωρεί πως είναι η στιγμή που οι Αμερικάνοι ιδιοκτήτες της ομάδας θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα στα χρήματα και τη δόξα.

 

« Στο τέλος πρέπει κάποιος να τους υπενθυμίσει πως πάνω από όλα είναι το καλό της ομάδας. Όταν ανατρέφεις τα παιδιά σου, κάθε φορά που γκρινιάζουν, δεν ενδίδεις διότι αυτό θα τα κάνει να νιώσουν καλύτερα. Αυτός ο χρόνος θα είναι καθοριστικός για τη Fenway και την ιδιοκτησία τους. Αν η Liverpool θέλει να κερδίσει την Premier League, πρέπει να κρατήσει τον Coutinho. Αν τον πουλήσει, ξεκινά πάλι από την αρχή. Οι φίλοι της Liverpool θα οργιστούν, αν φύγει ο Coutinho. Αν η Liverpool κάνει πίσω και ενδώσει επειδή ο παίκτης δεν ήταν χαρούμενος, δεν έχει λογική αυτό. Θέλω να ακούσω πως θέλουμε να διεκδικήσουμε την Premier League και κρατάμε τους καλύτερούς μας παίκτες. Αν πουλήσουν, ας βγουν οι λευκές σημαίες. Κάποιος έσβησε τα φώτα επειδή θα χρειαστούν ακόμη 25 χρόνια για να κερδίσουμε την Premier League. Kαταλαβαίνω πως όταν ήρθε η FSG εδώ η Liverpool δεν ήταν καλά οικονομικά αλλά το έλυσαν αυτό και τώρα βγάζουν πολλά χρήματα. Τώρα η ελάχιστη φιλοδοξία πρέπει να είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος και η προσπάθεια για κάτι καλό στο Champions League. Aν πουλάς τους καλύτερούς σου παίκτες, δεν θα το κάνεις αυτό. Αν πουλήσουν τον Coutinho, δεν ενδιαφέρονται για τη δόξα.» δήλωσε με περισσή ειλικρίνεια και αγωνία ο Steve Nicol.

Επειδή όμως ο συλλογισμός του απαρτίζεται από πολλές υποθετικές προτάσεις, καλό είναι να τονίσουμε ξανά πως η Liverpool δύσκολα θα αλλάξει στάση στο θέμα του Philippe Coutinho. Και γιατί να αλλάξει άλλωστε όταν ο Arsene Wenger καταφέρνει να επιβάλλει τη βούλησή του στον Alexis Sanchez με ένα χρόνο συμβόλαιο και χωρίς Champions League..

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com