Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Gerrard για Coutinho: «Δεν είμαστε σύλλογος που πουλάει»

Gerrard για Coutinho: «Δεν είμαστε σύλλογος που πουλάει»

Steven-Gerrard-Liverpool-U18-Coutinho

Ο προπονητής της Liverpool U18 και παλιός θρύλος της ομάδας μας, Steven Gerrard, αναφέρθηκε στο σίριαλ της μεταγραφής του Philippe Coutinho στην Barcelona τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η Liverpool δεν αποτελεί ένα σύλλογο που εξάγει ποδοσφαιριστές.

Ο εμβληματικός αρχηγός μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Καταλανική ομάδα, τονίζοντας ότι «η Barcelona είναι ένα όνειρο για τους Λατινοαμερικάνους. Το έζησα ως φίλαθλος και συμπαίκτης των Mascherano και Suarez».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του σύλλογου αναφορικά με το θέμα του Philippe Coutinho και της στάσης που διατηρούν τόσο ο προπονητής, όσο και η διοίκηση. Τονίζει ότι «είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον σύλλογο. Το θετικό από την πλευρά της Liverpool είναι η απόφαση του προπονητή να τον κρατήσει, όπως το επιθυμεί και η διοίκηση».

Επιθυμία του Steven Gerrard είναι να παραμείνει στο Anfield ο Philippe Coutinho.
Επιθυμία του Steven Gerrard είναι να παραμείνει στο Anfield ο Philippe Coutinho.

Δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι η ομάδα δεν κάνει εξαγωγή ποδοσφαιριστών, λέγοντας «δεν έχουμε ανάγκη από χρήματα. Δεν είμαστε ένας σύλλογος που πουλάει, επομένως θα πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα για να παραμείνει».

Κλείνοντας, εξέφρασε την ανησυχία του για το πού θα μπορούσε να φτάσει ο ποδοσφαιριστής προκειμένου να εξασφαλίσει την μετακίνησή του στην Barcelona κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά και την ελπίδα του ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα παραμείνει στην ομάδα. «Όλα εξαρτώνται από τον Coutinho και την απόφασή του, τί είναι αποφασισμένος να κάνει και τί είδους αναταραχή θα προκαλέσει προκειμένου να αποχωρήσει, καθώς η ομάδα δεν θα του κάνει τη ζωή εύκολη για κάτι τέτοιο. Ελπίζω να παραμείνει στην ομάδα».

Εδώ στο liverpool.gr συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε τα λεγόμενα των ανθρώπων της ομάδας, όπως ο προπονητής Jurgen Klopp και ο ζωντανός θρύλος Steven Gerrard. Αντιθέτως με όσα γράφτηκαν για άλλη μία μέρα αναφορικά με το θέμα της μεταγραφής Coutinho, ΔΕΝ υπάρχει καμία συμφωνία για παραχώρηση του παίκτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com