Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμη να ανέβει η Barcelona για Coutinho σύμφωνα με τον Joyce

Έτοιμη να ανέβει η Barcelona για Coutinho σύμφωνα με τον Joyce

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα από το liverpool.gr, η Barcelona δεν έχει καταθέσει δεύτερη πρόταση στη Liverpool για τον Philippe Coutinho όπως επιβεβαίωσε και το Skysports. Αντίθετα, οι Καταλανοί έμειναν στο όχι της πρότασης 72.000.000 λιρών πριν από κάποιες εβδομάδες.

Όπως αναφέρει τώρα ο Paul Joyce των Times, οι Καταλανοί προτίθενται να ανέβουν στα 120.000.000 λίρες για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, δηλαδή ένα ποσό κοντά στα 138.000.000 ευρώ. Ένα νούμερο υψηλότερο από αυτό που ανέφεραν οι Ισπανοί τις τελευταίες μέρες, οι οποίοι μιλούσαν για ένα ποσό κοντά στα 100.000.000 ευρώ (περίπου 90.000.000 λίρες). Επίσης, ένα νούμερο ασφαλώς υψηλότερο από τα 80.000.000 που ήταν η πρώτη προσφορά.

Βέβαια, οι Ισπανοί δημοσιογράφοι αναβάλλουν από μέρα σε μέρα μία συμφωνία στα μάτια τους που στην πραγματικότητα του υπόλοιπου κόσμου είναι ουτοπία στον παρόντα χρόνο.  Ο Joyce αναφέρει πως  η στάση της Liverpool παραμένει πως ο παίκτης δεν πωλείται για καμία τιμή και μένει να δούμε τη στάση της ομάδας αν δηλαδή θα μείνει όπως εικάζουμε βάσιμα απαράλλακτη αν και όταν φθάσει νέα πρόταση από την ομάδα του Ernesto Valverde.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com