Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημο αίτημα μετεγγραφής από Van Dijk!

Επίσημο αίτημα μετεγγραφής από Van Dijk!

Κεραυνός εν αιθρία στα μεταγραφικά της Liverpool, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ που βγήκαν πριν λίγα λεπτά, ο Virgil Van Dijk κατέθεσε και επίσημα transfer request στην ομάδα της Southampton! Ο αμυντικός της Southampton έβγαλε στη δημοσιότητα επιστολή στην οποία γνωστοποιεί την πρόθεσή του να φύγει από το σύλλογο της Southampton, κάτι που είναι εξαιρετικά νέα για τους Reds, καθώς όπως φαίνεται ο παίκτης έχει καταλήξει ότι επιθυμεί μία μετακίνηση στην ομάδα του Jurgen Klopp! Αναλυτικά το γράμμα:

«Δυστυχώς νιώθω ότι δεν έχω άλλη εναλλακτική μιας και ειδοποιήθηκα από τον σύλλογο ότι πρόκειται να μου επιβληθεί πειθαρχική ποινή κατακράτησης μισθών 2 εβδομάδων. Θα κάνω έφεση σε κάτι που πιστεύω ότι είναι μία άδικη ποινή που δείχνει ανικανότητα διαχείρισης του πειθαρχικού πρωτοκόλλου.»

«Τους τελευταίους έξι μήνες έχω κάνει διάφορες συζητήσεις με τον Δ.Σ., τον πρώην προπονητή μου Claude Puel και τον νυν Mauricio Pellegrino και τους έχω ενημερώσει για την θέλησή μου να βρω μία νέα πρόκληση. Είμαι ιδιαίτερα φιλόδοξος και θέλω να καταφέρω όσα πιο πολλά μπορώ για να ολοκληρώσω στο μέγιστο το ταβάνι μιας τόσο σύντομης καριέρας όσο είναι αυτή του ποδοσφαιριστή. Θέλω να παίξω σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξανά και να κυνηγήσω τίτλους και γι’αυτό θα ήθελα η Southampton να σκεφτεί σοβαρά το ενδιαφέρον από τοπ συλλόγους αν αυτό ακόμα υπάρχει.»

«Έχω μείνει συγχυσμένος από την στάση του συλλόγου για το ότι δεν είμαι προς πώληση και απογοητευμένος από το ότι προσεγγίσεις από πολλές ομάδες έχουν απωθηθεί ξανά και ξανά. Η περίοδος που πέρασα τραυματίας και χωρίς να μπορώ να παίξω χρησίμευσε για να βάλω σε προτεραιότητα πολλές καταστάσεις και να καταλάβω ότι πρέπει να αδράξω τις μεγάλες ευκαιρίες αν αυτές εμφανιστούν.

«Έχω εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά μου στην διοίκηση της Southampton σε προσωπικές συζητήσεις και δυστυχώς αυτές έχουν βρει τον δρόμο του προς τα ΜΜΕ, κάτι που με απογοητεύει.»

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν αρνήθηκα να προπονηθώ. Επιβεβαιώνω ότι ρωτήθηκα για την θέλησή και για όλους τους λόγους που είπα παραπάνω ήμουν ειλικρινής και ανοικτός. Μετά απο συζήτηση μας, ο προπονητής είπε ότι δεν θέλει παίκτες που δεν είναι 100% με την ομάδα στο μυαλό τους να προπονηθούν με την πρώτη ομάδα και μου ζήτησε να απέχω.»

«Ως περήφανος επαγγελματίας είμαι προσβεβλημένος απ’τις φήμες ότι εγώ δεν ήθελα να προπονηθώ και νιώθω σημαντικό να τονίσω το τι πραγματικά συνέβη. Ήλπιζα να διατηρήσω τις καλές σχέσεις που πάντα είχα με όλους στην ομάδα, ειδικά με τον κόσμο αλλά δυστυχώς με όσα συνέβησαν αυτές έχουν επηρεαστεί αρκετά»

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη για όλους στην Southampton για την ευκαιρία που μου έδωσαν, αλλά ήρθε η ώρα για εμένα να προχωρήσω και ελπίζω να βρούμε την καλύτερη λύση με τον σύλλογο για όλες τις πλευρές»

Αναμένουμε εξελίξεις και για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε εδώ στο liverpool.gr!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com