Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Καμιά απολύτως επαφή με Barcelona για Coutinho!»

«Καμιά απολύτως επαφή με Barcelona για Coutinho!»

Και ξαφνικά ανατροπή! Ο παίκτης που σύμφωνα με… «ισπανικές πηγές» έψαχνε να βρει ποια πτήση τον βολεύει καλύτερα για να πάει από το Liverpool στην Βαρκελώνη και να παρουσιαστεί, τώρα μόνο κλεισμένος δεν μοιάζει! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αγγλικού (το τονίζουμε, γιατί είναι απ’τις ελάχιστες φορές που μεγάλο μέσο από την Γηραιά Αλβιώνα αναφέρεται ξεκάθαρα με δικές του πηγές στο θέμα του Coutinho) Sky Sports, οι επαφές της Liverpool με την Barcelona για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό των Reds είναι μηδενικές εδώ και 18 ημέρες, όταν και η ομάδα του Merseyside είπε το πρώτο «όχι» στους Καταλανούς!

Σύμφωνα με τον Kaveh Solhekol, δημοσιογράφο του Sky Sports, ο Coutinho θέλει να μετακινηθεί στην Barcelona. Μάλιστα αν φύγει από την ομάδα της Liverpool αυτό θα γίνει μόνο για την Barcelona και για καμία άλλη ομάδα. Αυτό όμως είναι το ένα κρατούμενο της υπόθεσης, το οποίο είναι σεβαστό και κατανοητό. Το δεύτερο κρατούμενο όμως είναι ο Coutinho, συνεχίζει ο Solhekol, δεν πρόκειται να εκβιάσει μία μεταγραφή του στους Blaugrana, τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι. Οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων γίνει, είναι επιθυμία του παίκτη να γίνει «φιλικά».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι από τη στιγμή που ο παίκτης ΔΕΝ έχει καμία διάθεση να δώσει transfer request και από τη στιγμή που η Liverpool καίγεται να τον κρατήσει αυτό το καλοκαίρι, οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ στο να μείνει ο Βραζιλιάνος κάτοικος Anfield τουλάχιστον για άλλη μία σεζόν. Η απουσία ρήτρας από το συμβόλαιο του παίκτη δίνει το πάνω χέρι στους Reds και αυτό φάνηκε στην πρώτη πρόταση των Καταλανών, η οποία ήταν της τάξης των 72 εκατομμυρίων λιρών και η οποία έγινε μη αποδεκτή χωρίς καν ιδιαίτερη σκέψη από πλευράς Liverpool. Μάλιστα ρεπορτάζ λένε ότι η αρνητική απάντηση ήρθε σε λιγότερο από μία ώρα από την πρόταση της ομάδας του Ernesto Valverde!

Από εκείνη την ημέρα και μέχρι σήμερα, 18 ημέρες μετά, η Barcelona ΔΕΝ έχει επικοινωνήσει καν με τη Liverpool. Δεν έχουμε ούτε δεύτερη πρόταση, ούτε κάποια διαπραγμάτευση (όπως είναι απολύτως λογικό για ομάδα που δεν έχει την παραμικρή διάθεση να πουλήσει).

Που καταλήγουμε; Ο παίκτης είναι πολύ καλά στο Merseyside, δεν έχει όρεξη να φύγει, παρά μόνο για μία ομάδα που, κάτι εντελώς κατανοητό, μπορεί να είναι προσωπικό του όνειρο να παίξει κάποια στιγμή. Αλλά δεν «καίγεται» να το κάνει φέτος και δεν πρόκειται να πιέσει καταστάσεις, αν αυτές συνηγορούν στο αντίθετο. Και όπως όλα όσα εκτυλίσσονται αυτές τις ημέρες δείχνουν, κάτι που έχουμε τονίσει εδώ στο liverpool.gr επανειλημμένα, αν δεν έρθει η Barcelona με μία εξωπραγματική πρόταση που θα είναι απλά «μία πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί» (επομένως δεν μιλάμε απλώς για… οριακά εννιαψήφιο νούμερο) ο μικρός μάγος από το Ρίο Ντε Τζανέιρο πρόκειται να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη μόνο αν Liverpool και Barcelona κληρωθούν μαζί στη φάση των ομίλων του Champions League!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com