Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τραυματίστηκε ο Wagner της Hoffenheim

Τραυματίστηκε ο Wagner της Hoffenheim

Ο προπονητής της Hoffenheim Julian Nagelsmann από χθες έχει μία επιπλέον έγνοια, καθώς ο επιθετικός της προσεχούς μας αντιπάλου Sandro Wagner χτύπησε στον αστράγαλο στο χθεσινό φιλικό της ομάδας του με τη Bologna, προλαβαίνοντας να παίξει μόνο 8 λεπτά.

Το περιοδικό Kicker αναφέρει ότι είναι πιθανό ο 29χρονος φορ να χάσει το πρώτο παιχνίδι της Hoffenheim με τη Liverpool τον δεκαπενταύγουστο, και σίγουρο ότι θα απουσιάσει από το σαββατιάτικο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο την Rot-Weiss Efurt.

Ο τραυματισμός αυτός δημιουργεί σίγουρα μία ανησυχία στους Γερμανούς, καθώς την περασμένη σεζόν ο Wagner συνέθεσε ένα ιδιαίτερα δυνατό επιθετικό δίδυμο με τον πρώην striker της Leicester City, Andrej Kramaric.

Η ομάδα του Nagelsmann αναμετρήθηκε χθες για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες με τη Bologna, ενώ στο πρώτο από τα δύο φιλικά οι δύο βοηθοί του Jurgen Klopp, Peter Krawietz και Zeljko Buvac έκαναν αυτό που λέμε ‘scouting’ (παρακολούθησαν τον αντίπαλο), το οποίο όμως εν συνεχεία χαρακτηρίστηκε ως «χάσιμο χρόνου» από τον Klopp από τη στιγμή που η ιταλική ομάδα έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com