Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γερμανικές σειρήνες για τους πιτσιρικάδες;

Γερμανικές σειρήνες για τους πιτσιρικάδες;

Η παρουσία της Liverpool στη Γερμανία για 8 μέρες επέτρεψε στις ομάδες της χώρας να πάρουν μία γεύση όχι μόνο από τους αστέρες των «Κόκκινων» αλλά και από τους νεαρούς της παίκτες. Και σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Kicker, Woodburn και Kent κέρδισαν θαυμαστές.

Ειδικότερα, το Hannover, το οποίο ανέβηκε φέτος ξανά στη Bundesliga, φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να χτυπήσει την πόρτα της Liverpool για το δανεισμό των δύο παικτών. Ο Ryan Kent, καλύτερος νεαρός παίκτης πέρυσι της Championship και MVP της Barnsley όπου δόθηκε δανεικός, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του και ενδεχομένως να δοθεί δανεικός λόγω των πολλώ λύσεων στης Liverpool στην τριπλέτα της επίθεσης.

Αναφορικά με τον Woodburn, θεωρούμε σχεδόν απίθανο να τον αφήσει ο Klopp να φύγει. Ο σε λίγο καιρό 18χρονος Ουαλός μέσος τα έχει πάει εξαιρετικά στην προετοιμασία και δίνει διπλή λύση στον Klopp είτε σαν εσωτερικός μέσος είτε σαν ακραίος μεσοεπιθετικός. Ο Klopp φαίνεται να είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ben να κάνει το επόμενο βήμα φέτος και δεν φαίνεται να έχει καμία απολύτως πρόθεση να τον παραχωρήσει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com