Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Με συγκίνησε πραγματικά η ατμόσφαιρα»

Klopp: «Με συγκίνησε πραγματικά η ατμόσφαιρα»

Δηλώσεις έκανε ο Jurgen Klopp αμέσως μετά τη φιλική νίκη της ομάδας μας επί της Athletic Bilbao.

«Είμαι πραγματικά συγκινημένος, είναι απίστευτο – η ατμόσφαιρα ήταν τρελή όταν διασχίζαμε την πόλη και κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν εξαιρετική τότε, μετά, ακόμα και τώρα.»

«Στο πρώτο ημίχρονο, η πρώτη μισή ώρα ήταν καλή, ενώ μετά χάσαμε την οργάνωσή μας στα τελευταία 15 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε. Δεν ήταν ότι βάλαμε την ομάδα Ά’ και μετά την ομάδα ‘Β’, αλλά μπορούσε κανείς να δει μερικά νεαρά αγόρια να κάνουν το επόμενο βήμα.»

«Μπορείτε να δείτε ότι (ο Woodburn) δυσκολεύτηκε όταν πρωτομπήκε στο παιχνίδι, μετά σκόραρε και έτσι ως δια μαγείας όλα μοιάζουν πιθανά. Ο Dom (Solanke) δε μοιάζει σαν νεαρό αγόρι αλλά είναι (εννοεί ότι δεν έχει φανεί η απειρία του) και αυτό είναι καλό για εμάς. Είναι ωραίο να έχουμε αυτή την επιλογή.»

«Θα έχουμε πίσω στην ομάδα κάποια φρέσκα πόδια μέσα στις επόμενες 7 μέρες. Χρειάζεται προετοιμασία σε ζητήματα τακτικής, συστήματα. Θα είμαστε προετοιμασμένοι και θα είναι αρκετό για να κερδίσουμε. Ναι, είμαι ενθουσιασμένος (για τη νέα σεζόν). Είμαι χαρούμενος που μπορούμε να ξεκινήσουμε.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com